Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

crud, experiment veDJetal la Combinatul Fondului Plastic

0

cel mai crud spațiu artistic din București își face lansarea cu 24 de ore de eveniment! Pe 10 octombrie, deschidem porțile complexului de la Combinatul Fondului Plastic, ușile atelierelor de lucru ale artiștilor și hala statuilor care va găzdui primul eveniment din seria veDJetal.

crud_visual
Începem pe timp de zi cu vizite interactive la atelierele și întâlniri cu artiștii, continuăm cu pop-up expo și live cooking cu FROG în curtea combinatului, apoi ne săturăm privirile cu un preview experimental la FAQ Feminist and Queer International Film Festival.
Începând cu ora 20:00, nimic nu ne mai poate opri să dăm drumul probelor de beatmixing! Eliberăm pupitrul pentru Craig Richards, artist vizual, producător, gentleman și DJ rezident al clubului fabric din Londra, care refuză să fie limitat de un singur gen muzical, set-urile lui alternând stiluri variate, de la dub reggae, soul și disco, până la house și techno.
De pe celălalt țărm al Atlanticului, Scott Ferguson aduce vibe-urile Techno, Disco & Funk din Detroit, Michigan, de pe vinylurile de 12’’ pe care tot el le și produce.
În warm up și after party se întrec în mixere G76, individual compus, Julian, Miss I și Teluric.
*Evenimentul este susținut de UAP (Uniunea Artiștilor Plastici din România) și OAR (Ordinul Arhitecților din România)

crud este primul eveniment din seria petrecerilor veDJetal, un concept FROG.
Este un eveniment de noapte, organizat într-un spațiu neconvențional din București care aduce artiști tehno/house din afară și reunește DJ români deja consacrați, dar și nume aflate în ascensiune.
Totodată, este o ocazie de a scoate la lumină locuri valoroase din oraș și de a încuraja explorarea acestora și redarea lor înapoi ca spații de comunitate, de socializare, ca repere culturale, sportive, antreprenoriale sau turistice de pe hartă.
FROG este un proiect independent din București care are ca scop schimbarea mentalitățiilor prin expunerea publicului la experiențe noi și pozitive. Este o inițiativă care îmbrățișează mâncarea bună, oamenii entuziaști, arta și locurile frumoase: ingredientele noastre pentru un eveniment unic. Ne dorim să creștem comunități și să revitalizăm orașul, organizând evenimente memorabile și umanizând locuri uitate.

Detalii despre eveniment, pe facebook: https://www.facebook.com/events/1052790784732922/

Contact pentru presă:

Alexandra Marin
Marketing & Evenimente
Tel: 0726 739 385
alexandra@f-r-o-g.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.