Crucea Roșie Română lansează în premieră filmul documentar  “Istoria Binelui. Crucea Roșie Română”

0

Crucea Roșie Română prezintă, miercuri, 16 noiembrie 2016, în premieră “Istoria Binelui. Crucea Roșie Română”, un film documentar inedit produs de Trinitas TV. Proiecția are loc în cadrul unui eveniment special care începe la ora 17:30 în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I.

crr_istoria-binelui_poster_500x7005

Filmul “Istoria Binelui. Crucea Roșie Română” a fost realizat  în contextul aniversării a 140 de ani de la înființarea celei mai mari organizații umanitare din țară. Acesta este un omagiu adus nenumăratelor generații de voluntari care au acordat de-a lungul timpului ajutor tuturor celor în nevoie, care au alinat suferința răniților și bolnavilor în timp de război, care au tratat copii, tineri și bătrâni în timpul epidemiilor de malarie, holeră, tifos și tuberculoză, care au contribuit la reîntregirea familiilor separate de război sau de regimul opresiv. Filmul este dedicat, totodată, voluntarilor care în prezent duc mai departe misiunea umanitară a Crucii Roșii Române.

Proiecția filmului va avea loc în prezența Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta a României, Președintele Crucii Roșii Române. 

Trailer “Istoria Binelui. Crucea Rosie Romana”: https://youtu.be/Wp28J1sLP0M

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.