Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Crosul Universitatii Bucuresti-cora Lujerului Challenge-  manifest pentru un stil de viata sanatos

0

Pe 20 mai 2017 a avut loc cea de a 25 editie a Crosului Universitatii Bucuresti-cora Lujerului Challenge, aceasta competitie sportiva fiind un manifest pentru un stil de viata sanatos.

Peste 2800 de alergatori de toate varstele, copii, studenti, adulti sau alergatori profesionisti, au luat startul in dreptul Facultatii de Drept din Bucuresti si au alergat 3,8 km pana in parcarea Hipermaketului cora Lujerului.

18555949_1482746448422828_1035628501658407641_n

Competitia sportiva a fost deschisa de Gabriela Szabo, fosta campioana olimpica la atletism care le-a explicat participantilor cat de importanta este miscarea in viata fiecaruia.

Participarea a fost gratuita, iar premiile au fost substantiale la fiecare categorie: biciclete, trotinete, role, genti de laptop etc.

Implicarea sociala este importanta pentru reprezentantii Hipermarketului cora Lujerului, tocmai de aceea au ales ca prin acest cros sa sustina Asociatia MAME. Astfel, a fost derulata o campanie de informare atat in randul studentilor din cadrul Universitatii Bucuresti, cat si in cadrul hipermarketului, oricine fiind indemnat sa doneze pentru a ajuta asociatia care lupta pentru sustinerea copiilor grav bolnavi.

Departamentul de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii din Bucuresti si hipermarketul cora Lujerului organizeaza aceasta competitie de traditie pentru a aminti bucurestenilor cat de placut este sa faca miscare, dar si pentru a le oferi iubitorilor de competitii sportive sansa sa urce pe podium si anunta ca si anul viitor vor organiza acest cros.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.