Crosul Petrom in piata Charles de Gaulle, 27 septembrie 2009

2

Crosul Petrom are loc duminică, 27 septembrie 2009, în Bucureşti, în Piaţa Charles de Gaulle.

Pregăteşte pentru cros! Petrom pune în joc şi o miză interesantă: Petrom construieşte (împreună cu Primăria Capitalei) câte un metru de pistă de biciclete pentru fiecare participant la Cros!

parc„Petrom organizeaza cea de-a patra editie a Crosului Petrom, duminica, 27 septembrie, în Piata Charles de Gaulle.

Si in aceasta editie, compania isi mentine promisiunea facuta anul trecut de a construi un metru de pista de biciclete pentru fiecare participant la Cros. Anul acesta, pista va fi executata de Primaria Capitalei, în baza unui protocol de colaborare realizat între institutie si Petrom. Startul Crosului se va da la ora 11:00, iar concurentii se pot înscrie în Piata Charles de Gaulle, începand cu ora 8:30. Categoriile de varsta sunt Juniori (cu doua subcategorii: 10-14 ani si 15-19 ani), Seniori (cu trei subcategorii: 20-34 ani, 35-44 ani, 45-59 ani) si Veterani (peste 60 de ani), iar barbatii si femeile se vor înscrie separat.

Traseul crosului are 3.7 km si cuprinde Bd-ul Prezan – Arcul de triumf – Bd-ul Kiseleff – Piata Victoriei si Bd-ul Aviatorilor.”

Continuarea pe site-ul lumebuna.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.