Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Crosul Petrom in piata Charles de Gaulle, 27 septembrie 2009

2

Crosul Petrom are loc duminică, 27 septembrie 2009, în Bucureşti, în Piaţa Charles de Gaulle.

Pregăteşte pentru cros! Petrom pune în joc şi o miză interesantă: Petrom construieşte (împreună cu Primăria Capitalei) câte un metru de pistă de biciclete pentru fiecare participant la Cros!

parc„Petrom organizeaza cea de-a patra editie a Crosului Petrom, duminica, 27 septembrie, în Piata Charles de Gaulle.

Si in aceasta editie, compania isi mentine promisiunea facuta anul trecut de a construi un metru de pista de biciclete pentru fiecare participant la Cros. Anul acesta, pista va fi executata de Primaria Capitalei, în baza unui protocol de colaborare realizat între institutie si Petrom. Startul Crosului se va da la ora 11:00, iar concurentii se pot înscrie în Piata Charles de Gaulle, începand cu ora 8:30. Categoriile de varsta sunt Juniori (cu doua subcategorii: 10-14 ani si 15-19 ani), Seniori (cu trei subcategorii: 20-34 ani, 35-44 ani, 45-59 ani) si Veterani (peste 60 de ani), iar barbatii si femeile se vor înscrie separat.

Traseul crosului are 3.7 km si cuprinde Bd-ul Prezan – Arcul de triumf – Bd-ul Kiseleff – Piata Victoriei si Bd-ul Aviatorilor.”

Continuarea pe site-ul lumebuna.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.