Crosul Pădurii susținut de Kaufland

0

Îmbunătățirea stării de sănătate, eliberarea de stres, stimularea bunei dispoziții, antrenarea minții și îmbunătățirea coordonării corporale sunt doar câteva dintre beneficiile alergatului.  Dacă nu ești, încă, un fan al alergatului ar trebui să faci un exercițiu de imaginație și să te reîntorci în copilărie când cel mai mare impediment în calea alergatului era momentul când te chema mama în casă să mănânci sau să faci teme. Da, așa este, alergatul face parte din ADN-ul nostru, doar trebuie reactivat încet, încet până devine un mod de viață.

Banner_730x90-static_3

Nu ești încă convins?

Atunci poate dacă vei alerga pentru o cauză socială motivația va fi dublă.

Anul acesta Crosul Pădurii se va întinde pe două zile, urmând cursul firesc al oricărui lucru de bună calitate. Așa dar, începem în forță sâmbătă 16 aprilie, cu o zi dedicată tuturor copiilor prin alergare și ateliere creative. Pe 17 aprilie, adulții se adună din toate colțurile sub deviza Aleargă și împădurește românește! Echipa Pădurea copiilor va da startul noii ediții a Crosului Pădurii cu o noutate în echipament inspirați din slogan, constănd în ce vor putea alerga participanții: opinci, brâu, ie.

Crosul Pădurii este un eveniment marca Pădurea copiilor, prima ediție având loc în anul 2009 și de atunci continuăm tradiția an de an cu dorința de a aduna laolaltă iubitori ai sporturilor în aer liber și ai naturii deopotrivă. An de an crosul a crescut în numărul de participanți respectându-și titulatura de cel mai mare eveniment caritabil pentru mediu din România.

Doritorii se pot inscrie la una dintre cursele de 5, 10 sau 15km, întreaga sumă strânsă din taxele de participare se va transforma în puieți care vor fi plantați în Pădurea copiilor, pe terenuri agricole degradate din sudul țării.

Alergi și alegi să împădurești!

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.