Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Crosul Pădurii Copiilor reprogramează cea de-a 9-a ediție în luna septembrie!

0

Crosul Pădurii Copiilor se relansează în prima lună de toamnă, în București și Ploiești. După ce elevii pornesc cu energie în noul an școlar, Asociația Pădurea Copiilor aduce probe sportive pentru adulți și copii, dar și noutăți pe care le va dezvălui pe parcursul verii!

padurea copiilor

Pentru a putea avea grijă în continuare de vlăstarii Vlăsiei, am reprogramat cel mai mare eveniment sportiv cu o cauză de mediu pentru luna septembrie. Astfel, participanții se pot bucura de curse pe vreme mai răcoroasă și se pot antrena pentru maratonul din luna octombrie!

Crosul Pădurii Copiilor va îmbogăți atmosfera celor două orașe gazdă timp de două zile. O zi de Cros cuprinde cursa pentru familie, întrecerile pentru copii și activitățile creative de la Regăsirea Copilăriei, iar cealaltă este dedicată întrecerilor de 5, 10 și 15 km.

Mulțumim tuturor celor care au ales să susțină  pădurea, alăturându-se Crosului Pădurii Copiilor. Ne dorim ca evenimentul să rămână în beneficiul naturii și al generațiilor următoare și ne pregătim pentru toamnă, când vă vom aștepta cu multă energie pozitivă, oameni frumoși și surprize.

Pănă atunci, nu uitați să vă antrenați pentru alergare, dar mai ales pentru proba stat în iarbă!

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.