Crosul Familiei / 7 iunie Bucuresti

0

Evenimentul are loc maine, sambata 7 iunie 2014 de la ora 9:30 in parcul Carol din Bucuresti.

Crosul Familiei Pro Ingenio, 2014

 

Crosul Familiei Pro Ingenio

Scoala Pro Ingenio invita familiile la alergat. Pregateste-te pentru o sarbatoare a miscarii si a stilului de viata sanatos – Crosul Familiei Pro Ingenio.

Sambata (7 iunie), parintii si copiii sunt asteptati de la ora 09.30 in parcul Carol din Bucuresti (intrarea principala), pentru a incepe incalzirea! Iar la ora 10.00, se da startul pe urmatoarele categorii de varsta:

  • 3 – 6 ani (parintii vor alerga impreuna cu micutii)
  • 6 – 10 ani
  • 10 – 12 ani
  • 12 – 14 ani
  • Cursa Parintilor
  • Stafeta Familiei

Dupa cros, poti lua parte la alte activitati distractive, precum: ateliere de dans, indemanare, mancare sanatoasa si fotografie, demonstratie de karate, tir cu arcul.

Un bilet la cros costa 45 de lei. Fiecare participant va primi tricoul crosului, medalie de participare si posibilitatea de a face o fotografie de familie. Pentru inscrieri, suna la nr. 0721.413.641.

„Dupa cum sigur stiti deja, sportul este esential in a trai o viata sanatoasa, armonioasa si implinita. Credem cu tarie ca sportul ne ajuta sa fim mai fericiti si mai optimisti, ii ajuta pe copiii nostri sa fie disciplinati si sa munceasca cu daruire pentru a obtine ceea ce isi doresc, ii invata cum sa isi doreasca sa izbandeasca in ceea ce isi propun si totodata cum sa plece cu cea mai buna lectie invatata dintr-un esec”, explica organizatorii.

 Despre Scoala Pro Ingenio:

Şcoala Pro Ingenio pregăteşte copilul într-un mediu educaţional sigur şi prietenos, creând oportunităţi de învăţare, dezvoltând astfel personalităţi echilibrate şi armonioase.

Înţelegem învăţarea şi personalităţile diverse, creăm contexte provocatoare, susţinem performanţa în toate domeniile cunoaşterii şi explorăm împreună, copii şi adulţi, viaţa reală.

Orele de clasa ale trunchiului comun propus de Ministerul Educatiei si Cercetarii sunt imbogatite la Pro Ingenio de ore de limba straina (engleza, germana si franceza, spaniola si chiar japoneza pentru doritori) si program personalizat de lucru in vederea aprofundarii, consolidarii si recuperarii materiei.

Pianul, corul, dansul, o multitudine de cluburi extracurriculare si competitiile devenite traditie in Scoala Pro Ingenio sunt activitati cotidiene ce infrumuseteaza sufletele tuturor celor ce se implica in ele, adulti sau copii.

Pentru  mai multe detalii puteti vizita: http://www.proingenio.ro/default.asp?id=4911

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează