CRONOS, mașina timpului @ incubator107, pe data de 7 martie

0

S-a zvonit de la împărăție că incubator107, pe data de 7 martie @Connect Hub (Dacia 99), începând cu ora 20.00, pune în mișcare cea mai mare grozăvie. Sunteți așteptați cu mic cu mare la CRONOS pentru a urca în mașina timpului. Rezervă-ți din timp locul la noi@incubator107.com, costumează-te în ton cu moda din epoca ta preferată, adu merinde legendare și nu uita că pentru biletul de călătorie va trebui să numeri 25 de lei.

Afis-CRONOS

Facem dovada călătoriei în timp în colțul fotografic la Cutia cu poze, iar cei mai curajosi dintre noi apar la breaking news ca să relateze despre cum este posibilă teleportarea. Admirăm designul interior din epoca baroc ori rococo și aflăm cum homo sapiens a învățat să interacționeze cu alte naționalități. Oprim călătoria în timp ca să luăm parte la o adunare istorică, alături de un vizionar: Horea Murgumentor al lunii martie la incubator. După ce trecem împreună cu el pragul dintre mit și legendă, în drumul către autocunoaștere, presărat cu mii de ore de coaching și descoperiri de viziuni alternative,  ne  aventurăm în niște probe de foc, turniruri și deslușirea unor mistere la Concursul călător prin timp.În orice epocă ne-am întoarce, descoperim 15 acțiuni care atrag banii în viața noastră ,  dar și ce ne spune corpul atunci când ne doare. Pornim spre Antichitate, ca să aflăm cum destinul ne poate fi influențat în astrologia chineză, după care revenim în epoca modernă ca să vedem cum se desfășoară Serile ONG cu Creionetica.  Descoperim că arhetipurile în cuplu nu s-au schimbat încă din perioada paleoliticului ca mai apoi să ne aventurăm într-un viitor senin, unde healing can be fun. Iar spre final, ne împărtășim toate experiențele avute în cadrul atelierului acrobatic de legătoriei de carte.

Desfasurator CRONOS

Și să nu uităm să ne veselim și să dănțuim în călătoria noastră la un concert cu muzici medievale, cu cavaleri, domnițe și trubadurii de la trupa AD HOC! Și apoi din nou să ne perindăm prin alte epoci într-o coregrafie a timpului cu Alina Petrișan.

A început numărătoarea inversă! Mașina timpului există și se pregătește să decoleze la CONOS, nocturna călătoare prin timp! Sâmbătă, 7 martie de la 20.00 la ConnectHub (Dacia 99)

CRONOS calendarul lunii

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.