Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cresterea increderii in sine si dezvoltarea charismei

0

Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de luni, 2 martie, de la ora 19:00, la cursul Cresterea increderii in sine si dezvoltarea charismei, sustinut de Geo Pana Life&Career Coach.

Cresterea increderii in sine

Atelierul despre Trac&Charisma se adreseaza acelor persoane care vor sa treaca mai usor peste emotii, cursul ajutandu-le sa se apropie mai mult de ceilalti, din punct de vedere relational.

Prin exercitiile de la atelier, participantii vor avea posibilitatea sa isi cunoasca mai bine starile sufletesti si sa faca mai usor fata emotiilor. Vor afla care sunt acele unelte ce ii pot ajuta sa isi gestioneze emotiile si sa isi dezvolte charisma.

Atelierul va propune patru intalniri in care ne imprietenim, socializam si invatam, prin exercitiu, sa ne cunoastem si depasim emotiile.

Exercitiile care se vor face in cadrul intalnirilor sunt:

Exercitiul 1 – „Emotiile”- exercitiu de grup cele 3 unelte

Exercitiul 2 – „Cresterea increderii in sine”.

Exercitiul 3 – „Scena” – jocul unor roluri- Charisma

Exercitiul 4 – „Sir Vizual”

Exercitiul 5 – „Dans imaginar”

Exercitiul 6 – „Oglinda”

Exercitiul 7 – „Secretul”

Exercitiul 8 – Exercitiul final – pe muzica.

Exercitiul 9 – Autocunoastere

Exercitiul 10 – Reflexii ale imaginii personale

Exercitiul 11 – Schimbarea – the Shift

Lector: Geo Pana
Data incepere: 2 martie 2015; Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 4

Frecventa zilnica: saptamanal, luni

Cost: 200 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 180 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Inscrieri la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.