Crematoriul Cenușa – fotografiat în detaliu

0

Un subiect de multe ori tabu incinerarea nu a avut succes în România, în Crematoriul Cenușa incinerându-se, în cei 74 de ani de funcționare, puțin peste 52.000 persoane. Mihai Petre a avut curiozitatea, răbdarea și măiestria să-i fotografieze toate ungherele iar Marius Rotar de la „Asociația Cremaționistă Amurg” din România ne spune povestea Crematoriului Cenușa.

Aici găsiți povestea vizuală a crematoriului Cenușa
https://bucurestiulmeudrag.ro/blog/articol/crematoriul-cenusa

unnamed (1)

Parteneri media:
Asociația Operatorilor Culturali din România, ARTIVIST, CREIONETICA, Foto-Magazin, Let’s Do It. Romania!, Modernism.ro, Radio România Internațional, Raftul cu Idei, România Pozitivă

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.