Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Crematoriul Cenușa – fotografiat în detaliu

0

Un subiect de multe ori tabu incinerarea nu a avut succes în România, în Crematoriul Cenușa incinerându-se, în cei 74 de ani de funcționare, puțin peste 52.000 persoane. Mihai Petre a avut curiozitatea, răbdarea și măiestria să-i fotografieze toate ungherele iar Marius Rotar de la „Asociația Cremaționistă Amurg” din România ne spune povestea Crematoriului Cenușa.

Aici găsiți povestea vizuală a crematoriului Cenușa
https://bucurestiulmeudrag.ro/blog/articol/crematoriul-cenusa

unnamed (1)

Parteneri media:
Asociația Operatorilor Culturali din România, ARTIVIST, CREIONETICA, Foto-Magazin, Let’s Do It. Romania!, Modernism.ro, Radio România Internațional, Raftul cu Idei, România Pozitivă

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.