Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Creionetica activează la Zilele Culturale ADfel, ediţia a 9-a!

0

Între 18 şi 24 august 2014, Creionetica va activa pe terasa Fabrica din București, la cea de-a noua ediţie a festivalului Zilele Culturale ADfel. Am pregătit două campanii pro-active şi neconvenționale, iar în cadrul festivalului vor fi proiectate pe terasă şi clipurile campaniei Consumix.

Agenția Creionetica vorbeşte pe limba ONG-urilor, iar acest lucru ne-a adus în contextul neconvențional al festivalului ADfel, unde ne-am propus să îmbinăm creativitatea cu activismul lejer, de vară.

Aşadar, luni, 18 august, invităm publicul creativ să participe la “Un ADfel de protest”. Ne transformăm ofurile în versuri şi le recităm la portavoci pe terasă la Fabrica. Publicul va avea la dispozitie “Micul kit al protestatarului”, cu pancarte, coifuri şi oferta de slogane, cu care se va putea activa şi, ulterior, imortaliza într-o fotografie. Vom realiza un clip cu întreaga ofertă de slogane, recitate, țipate şi fotografiate, pentru a le împărtăşi cu cei curioși, pe Facebook şi alte rețele sociale.

Banner-split

Pe 19 august invităm publicul la a doua activare: “Consum pe pâine”, o colecție a plăcerilor vinovate de consum. Scoatem la iveală modul în care societatea de consum ne-a influențat pe fiecare dintre noi și facem haz de necaz într-o sesiune foto special gândită pentru cei care vor să se distreze. Vom avea la dispoziție o felie toast de mari dimensiuni, pe care participanții vor lipi, mai bine zis “întinde”, plăcerile lor vinovate și diverse lucruri pe care le consumă în exces. Aici vom avea ca sursă de inspirație temele de consum abordate în campania Consumix.

ADfel e singurul eveniment de publicitate neconvențională din Romania și cel mai mișto playground al creativității din noi. Festivalul promovează formele alternative de comunicare pentru branduri și metodele neconvenționale de a vorbi cu oamenii. O săptămînă pe an, la Fabrica, se strâng cei care fac publicitate-spectacol și nu numai.

Creionetica și Consumix vă asteaptă, așadar, la activările “Un ADfel de protest” și “Consum pe paine” din cadrul Zilelor Culturale ADfel 2014.

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/1455254618069546

Mai multe informații despre programul festivalului pe: http://www.adfel.ro/program.

Agenția Creionetica crede că activismul și creativitatea fac casă bună, motiv pentru care își dedică energia cauzelor sociale și de mediu. Mai multe detalii despre proiectele creionetice pe: www.creionetica.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.