Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Creez Design [party]: Voi aduceți becuri funcționale, Dizainăr dă bere când terminăm treaba

0

Miercuri, 25 mai, vă așteptăm la petrecerea CREEZ, în spațiul Dizainăr(str. Puțul cu Plopi, nr.17) pentru un mix între frumos și util, dozat de producători, creatori și cumpărători de design românesc.

unnamed
#Accesul se va realiza prin prezentarea unui bec funcțional cu fasung E27(cu dulie mare). Voi aduceți becuri funcționale, Dizainăr dă bere când terminăm treaba; bere spumoasă adusă de pe meleagurile Grolsch-ului. Ce vom face cu becurile e un mister ce se dezleagă la Dizainăr, la Romanian Design Week.
#dizainar

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.