Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

‘‘Creatorul de probleme’’, Josh Linkner, vine pe 18 mai, la Bucharest Tech Week

0

Celebrul antreprenor si speaker american, JOSH LINKNER va participa la cea de-a V-a ediție a Festivalului tehnologiei, Bucharest Tech Week, în cadrul Innovation Summit.

JOSH LINKNER este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori și speakeri americani, autor de succes și, așa cum el însuși se prezintă, un adevărat creator de probleme. Josh crede cu tărie că toți oamenii au o capacitate creativă incredibilă, capacitate ce are misiunea de a debloca gândirea inventivă și a găsi întotdeauna o cale de rezolvare a tuturor problemelor. El studiază de peste 30 de ani creativitatea umană și se folosește de această ipoteză pentru a ajuta liderii, indivizii și comunitățile să crească.

La București, în cadrul Innovation Summit, Josh va explica cum presiunea de a genera idei mărețe nu face altceva decât să copleșească individul și să inhibe creativitatea. Soluția vine tocmai din exersarea zilnică a acestei gândiri creative pe care o au negreșit toți oamenii, creativitate ce naște idei mărunte ce conduc de fapt, în timp, la rezultate gigantice. Cum a ajuns un traficant de droguri să lanseze o companie de fitness de succes, sau cum a adus un simplu tatuaj o creștere de 30% a vizibilității unui restaurant, ori cum a reușit o asistentă medicală să aducă îmbunătățiri majore în tratarea anumitor probleme cardiace pentru care nici corporații uriașe nu au găsit soluții? Acestea sunt doar câteva exemple din studiile de caz pe care JOSH LINKNER le va prezenta pe 18 mai, la Business Summits, în cadrul Bucharest Tech Week.  

Până la vârsta de 50 de ani, JOSH LINKNER a fondat și a condus cinci companii în domeniul tehnologiei, companii care s-au vândut ulterior la o valoare de peste 200 de milioane de dolari. Totodată, el este și autorul a patru bestsellere: Hacking Innovation, The Road to reinvention, Disciplined dreaming și Big little breakthroughs. Ultimele două dintre acestea au câștigat inclusiv titulatura de New York Times Bestsellers.

Josh este totodată un investitor și un consultant de afaceri. El a investit până în prezent și / sau a îndrumat peste 100 de startup-uri. Josh este unul dintre partenerii fondatori ai Detroit Venture Partners, o companie de investiții cu capital de risc, ce ajută la reconstrucția zonelor urbane cu ajutorul tehnologiei și a antreprenoriatului.

În prezent, Josh ocupă funcția de Președinte și Co-fondator al Platypus Labs, o companie de cercetare, formare și consultanță în domeniul inovației. JOSH LINKNER a fost desemnat de două ori Antreprenorul Anului de către Ernst & Young și a primit prestigiosul premiu United States Presidential Champion of Change, în timpul mandatului președintelui Barack Obama. Totodată, el scrie în mod constant pentru Forbes, The Detroit Free Press și Inc. Magazine, iar articole legate de realizările sale profesionale privind inovația au fost prezentate și de alte publicații celebre precum The Wall Street Journal, Harvard Business Review, CNN și The New York Times.

Josh este, de asemenea, tatăl a patru copii, un chitarist profesionist de jazz și are o obsesie ușor ciudată pentru pizza. 

Mai multe informații despre JOSH LINKNER:

https://vimeo.com/523820844/e862db02f4

https://joshlinkner.com/meet-josh/

https://www.linkedin.com/in/joshlinkner/

Bucharest Tech Week, festivalul care transformă de cinci ani Bucureștiul în capitala tehnologiei se va desfășura anul acesta în perioada 18-23 mai, online, live, pe platforma MyConnector. Adaptarea la mediul online a celui mai îndrăgit festival al tehnologiei din România nu a schimbat structura bine-cunoscută din anii anteriori: BUSINESS SUMMITS (Innovation, HR Masters, FinTech, Future Retail, Java și Software Architecture), conferințe online orientate spre teme de actualitate, susținute de către experți internaționali și locali și mult așteptata expoziție de tehnologie și inovații ce se adresează publicului larg, TECH EXPO.

Precum în varianta unui eveniment offline, ediția online Bucharest Tech Week permite socializarea și networking-ul între toți participanții. Organizatorii pun la dispoziția tuturor participanților o serie de instrumente, precum un Chat public, Chat-uri personalizate pentru fiecare stand din expoziție sau camere online private, prin intermediul cărora publicul poate interacționa în mod direct cu reprezentanții companiilor, cu speakerii, se pot face schimb de cărți de vizită, se pot descărca prezentări, imagini și multe altele.  

Participarea la Business Summits se face pe baza unui bilet de acces ce poate fi achiziționat direct de pe https://www.techweek.ro/bussinesssummits. Până pe 21 aprilie, acesta are un preț special de numai 99 EUR. 

Organizatorul Bucharest Tech Week este UNIVERSUM Events. 

Partenerii Bucharest Tech Week sunt:

Main Partner: Cognizant Softvision

Business Summits Inspired by certSIGN

Innovation Summit Partner: IQOS

HR Masters Partner: Undelucram.ro

JAVA Summit Partner: EPAM Systems

Software Architecture Partner: Luxoft

Business Innovators:  Cegeka, SPARK, Happy Recruiter

Technology Connectors: E.ON Romania

Delivery Partner: foodpanda

Vitamin Water Partner: Brainia

Parteneri media: ROCK FM, Cațavencii, CARIERE, HR Manager, PRwave.ro, wall-street.ro, start-up.ro, thetrends.ro .  

 

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale:

www.techweek.ro

https://www.instagram.com/techweekro/

https://www.linkedin.com/company/techweekro 

https://www.facebook.com/TechWeekRO 

https://www.facebook.com/events/875644959925120

https://www.facebook.com/events/436521974132874/

Despre Universum 

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu. 

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă din o serie de evenimente online, care au la bază tematici întâlnite deja la Bucharest Tech Week și GoTech World. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide. 

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul manifest care se desfășoară de cinci ani în România și care reunește profesioniștii și pasionații de tehnologie. 

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și ,,casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking. 

MyConnector este un sistem integrat folosit la gestionarea fluxului de participanți, plecând de la înregistrarea online până la realizarea accesului în cadrul unui eveniment. 

Târgul Imobiliarium Universitate reunește pe parcursul celor 2 zile peste 80 de proiecte rezidențiale noi. Evenimentul atrage ansambluri din sectoarele 3, 4, 5, 6 dar și câteva din sectoarele 1-2 sau județul Ilfov. 

Virtual Events este o platformă dezvoltată de divizia MyConnector, care presupune transferul experienței unui eveniment din offline în online, fără să fie nevoie de prezența fizică într-o locație. 

GOOD-FOOD.ro este un serviciu creat de UNIVERSUM și Lagoo Snagov. Este o variantă safe și sănătoasă de a comanda mâncare, bazată pe ingrediente proaspete și preparate gustoase, cu un cost avantajos și livrare gratuită. 

Departe de agitația urbană, aflat la 20 de minute de București, la intrarea în Snagov Sat, pe malul lacului și înconjurat de pădure, Lagoo Snagov este o locație de evenimente completă, unde zona outdoor și indoor creează cadrul potrivit pentru orice tip de eveniment. 

Event Park este primul spațiu în aer liber pentru evenimente desfășurate în condiții de maximă siguranță. Cele peste 6 hectare din cadrul Lagoo Snagov pot găzdui seri de cinema, concerte în aer liber și evenimente care respectă distanțarea socială.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.