Creatorul conceptului, Jean-Marie Boursicot va fi prezent vineri la Noaptea Devoratorilor de Publicitate!

0

Surpriza de proportii pentru devoratori! Insusi creatorul conceptului celei mai lungi nopti dedicate reclamelor de calitate, Jean-Marie Boursicot, participa la cea de-a 19-a editie a Noptii Devoratorilor de Publicitate.

Jean-Marie Boursicot li se alatura devoratorilor in seara de 7 noiembrie, la Sala Polivalenta, pentru a-si aduce aportul important la atmosfera incendiara, buna dispozitie, creativitatea si pasiunea pentru publicitate, ingredientele principale ale evenimentului organizat anual in peste 40 de tari.

Jean-Marie_Boursicot1

Cei care vor sa dea mana personal cu Jean-Marie Boursicot mai au foarte putin timp la dispozitie pentru a-si rezerva un loc la Sala Polivalenta. Participantii au toate motivele din lume sa astepte cu sufletul la gura noaptea de 7 noiembrie, cu 7 ore de program interactiv.

Proiectiile publicitare despre “Curatenie generala” din viata proprie si din societate nu sunt singura atractie a serii. DJ Cosmin Cojocaru, Producator Radio Zu, deschide Noaptea din acest an cu un show incendiar. Charismaticii Razvan Popescu si Flick, vedetele Radio ZU, intretin atmosfera in calitate de MC, iar  What’s Up este pregatit sa sustina un concert in stilul sau inconfundabil.

Devoratorii vor fi invitati sa guste noile  Milka Tuc si Milka Lu si sa le faca publicitate, in schimbul unui bilet dus-intors, cazare si pass de acces la un festival de profil. Prezentarea colectiei de bijuterii “Caviar by Valentina Pelinel for Flusberg” completeaza programul cu o lectie de advertising la feminin, iar serviciul Free Wifi by AnyMedia Group va tine publicul conectat non-stop cu momentele-cheie ale noptii.

Biletele sunt disponibile pe http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=5678,in oficiile Postei Romane,in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, in magazinele Germanos,pe  https://www.myticket.ro/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-sala-polivalenta-bucuresti-07-noiembrie-2014.html si in reteaua Diverta, Libraria Eminescu si magazinul Muzica.

Mai interactiva si interesanta ca niciodata, Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014 se intampla o singura data – pe 7 noiembrie, la Sala Polivalenta!

afis_NDP

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează