Creativitatea practica la vernisajul „O familie de caractere romanesti” / Bucuresti 20 noiembrie 2010

0

Fundaţia Friends for Friends are plăcerea de a vă invita la primul eveniment dedicat celor care susţin creativitatea practică.

Sâmbătă, 20 noiembrie 2010, de la ora 18.00, mansarda Fundaţiei va găzdui vernisajul Sorin Bechira şi Ştefan Românu: Trisec Type Vernisaj – O familie de caractere româneşti.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează