Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Creativitate si improvizatie – workshop pentru bugetari / 26 aprilie

0

Lucrezi in sectorul public?

Raluca Vasile te provoaca la un atelier* de explorare si exprimare a emotiilor in cadrul intalnirilor “Creativitate si improvizatie” puse la cale de “Bugetarii veseli”. Impreuna ne jucam de-a imaginatia si vedem cat de mult putem sa ne largim perspectivele & cercul de jur imprejurul nostru pe care unii il numesc “zona de confort”.

Daca ti-am starnit curiozitatea si accepti provocarea, hai la joaca! Aminteste-ti sa iei cu tine haine comode cu buzunare pline de curiozitate.

Atelierul se intampla:

  • in Bucuresti,  pe 26 aprilie de la ora 10:00 pana la 15:00
  • cu Raluca Vasile, exploratoare de Pedagogii alternative si arta teatrala (studii de master), creator si creativ@Creativitate ludica (initiativa de explorare si dezvoltare prin joc a potentialului creativ din oameni)
  • prin contributie de 30 ron
  • cu maxim 12 participanti

Pentru detalii si inscrieri, ne gasesti la adresa de e-mail bugetariiveseli@gmail.com

*aceasta experienta este recomandata bugetarilor care vor sa se descopere si sa incerce ceva nou, indiferent de varsta, pasiuni sau sectorul public in care activeaza.

afis_26 Aprilie

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.