Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Creative Fest se pregăteşte de START: Breakdance, Poi Fire Spinning și alte momente pline de adrenalină

0

Pe 5 şi 6 septembrie, Parcul Izvor devine gazda unuia dintre cele mai creative evenimente din capitală, Creative Fest! Cea de-a doua ediţie promite un festin al culturii şi artei urbane, oferind spectatorilor două zile intense din care nu lipsesc momentele spectaculoase de street dance, poi fire spinning, space painting sau graffiti.

O experienţă vizuală inedită promite Sweet Damage Crew, una dintre cele mai creative şi active echipe din lumea graffiti-ului din România. Artiștii au pregătit vizitatorilor un București aparte, o serie de creații care prezintă capitala într-o manieră originală.

CrFest2015_flyerA6_program_fata

După ce a cucerit vestul, fiind prezent la Mondialele de BMX de la Köln, biker-ul Alin Moldovan va da peste cap și audiența de la Creative Fest, iar Alexandru Stan, un nume cunoscut publicului când vine vorba de freestyle football va impresiona printr-o serie de jonglerii cu mingea în moduri cât mai variate.

Iubitorii sporturilor extreme vor avea la dispoziție o rampă specială pe care o vor putea folosi în voie pentru cascadorii și alte exerciții de adrenalină.

Legile fizicii și ale anatomiie vor fi sfidate de Trupa Frequency, alcătuită din opt băieţi plini de energie și pasionați de breakdance, care au câștigat prima ediție a show-ului România Dansează.

Doi prieteni ai festivalului, Daniel Relenschi şi Zoltan Martonos şi-au propus să cucerească publicul şi anul acesta. Daniel Relenschi (27 de ani) este artistul care a făcut prima pictură 3D din România pe asfalt şi primul pictor din lume care a reuşit să facă primul tablou 3D în ulei. A pictat aproximativ 2000 de tablouri până acum, iar Creative Fest 2015 îi dă artistului ocazia să-şi etaleze talentul din nou. Picturile 3D pe asfalt sunt şi specialitatea lui Cristian Trucă, un alt nume care completează lista artiştilor de artă urbană prezenţi pe 5 şi 6 septembrie în Parcul Izvor. Zoltan Martonos va fi și el prezent la Creative Fest, cu demonstrații spectaculoase de space painting.
CrFest2015_program online

Scena centrală a Creative Fest este dedicată şi în acest an artiștilor din zona muzicală. Yasiin Bey a.k.a. Mos Def, Onyx, una dintre cele mai cunoscute formații de hardcore rap, Șuie Paparude, Robin & The Backstabbers, DOC & Vlad Dobrescu feat. Cedry2k & Carbon, Gojira & Planet H, Professor P & DJ Akilles (Suedia), Les Elephants Bizarres, Grimus, Basska și Tony Baboon Band vor oferi concerte explozive la Creative Fest.

Creative Fest este un festival cu intrare liberă ce urmărește să se poziționeze ca unul dintre cele mai importante evenimente culturale urbane din România, prin promovarea capacităților creative ale mediului artistic tânăr din București și prin oferirea unei platforme de exprimare vizibilă pentru tinerii creativi din Capitală.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina oficială de facebook: https://www.facebook.com/creativefestivalcool.

Gojira și Planet H @CreativeFest: https://goo.gl/BoQmZT

Robin & The Backstabbers @CreativeFest: https://goo.gl/2IYiC9

Grimus @CreativeFest: https://goo.gl/c3fp5g

Promo Creative Fest: https://goo.gl/Dyhp9A

Organizator: Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție.
Parteneri: Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București (ALPAB), Desperados
Parteneri Media: Radio Tananana, Ziarul Ring, orasulmeu.ro, zilesinopti.ro, agenda.liternet.ro, urban.ro, e-zeppelin.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, vinsieu.ro, urbanology.ro, metropotam.ro, Mic Check, PR Wave, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Radio România București FM, 24FUN, IQool, Bigcitylife.ro, Calendar Evenimente, Festivaluri Românești, România Pozitivă, Dor de Ducă.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.