Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Creative Brunch, duminica 9 decembrie in Bucuresti

0

Invitaţie pentru duminică, 9 decembrie, începând cu ora 12:00 la brunch-ul organizat de Energiea și Creative Fitness Studiobrunch care să îți potolească foamea de creativitate.

Organizatorii îți propun un meniu stimulant din opt feluri din ingrediente care-ţi îmbunătăţesc performanţele cerebrale dar și un prilej de socializare cu oameni din business, industriile creative şi educaţie.

Ca să pleci cu adevărat mulțumit vei mai primi idei de amenajări interioare care-ţi ajută creierul să intre în ritm de la  visuell.ro, prietenii de la Fundaţia Friends For Friends îţi vor oferi exerciții inspirate și ponturi pe săturate din cadrul antrenamentelor Creative Fitness Studio, iar editurile  Herg Benet şi  Max Blecher îşi vor pune pe masă cele mai noi apariţii editoriale. În plus, vei avea parte de un previewexclusiv al primului număr din ziarul The Point, prima publicație din România dedicată creativității aplicate. Între timp, mai avem un musafir confirmat, Andy ‘Sinboy’ Luke, un artist care oscilează cu folos şi talent între street art, ilustraţie, pictură şi grafică. Spaniolul stabilit în Bucureşti este, de mai bine de 10 ani, un adevărat catalizator al undergroundului românesc fiind responsabilul moral al nenumărate proiecte, expoziţii şi alte imoralităţi de impact. Mai mult veţi afla direct de la el, alegând un loc la masa la care va desena alături de voi.

Locul de întâlnire este Energiea, iar meniul de brunch se servește sub formă de bufet între orele 12:00și 16:00. Costul unui meniu este de 70 de lei, include 8 feluri de mâncare, apa și limonada. Porţiile sunt calculate pentru a reprezenta echivalentul unui prânz energizant, variat şi echilibrat. La bar vei găsi oferte speciale pentru vinuri la pahar. 

La Creative Brunch nu ne mulțumim să gătim creativ, ci chiar alegem ingredientele care stimulează procesele creative şi activitatea cerebrală în general: memoria, puterea de concentrare, rezistenţa la efort şi stres. 

Locurile sunt limitate, recomandăm confirmările prealabile la Andra Ailincăi la  andra.ailincai@gmail.com sau telefonic la 0743 075 588. 

CLICK pentru meniul complet si detalii eveniment.

Un eveniment inspirat de Creative Fitness Studio, dezvoltat de Circulinar și susținut de Șapte Seri.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.