Cosulete pentru pasarele, de agatat pe ramurele – Atelier pentru copiii de 2-4 ani

0

Cosulete pentru pasarele de agatat pe ramurele

Sambata 14 ianuarie, 2017 pentru copii de 2-4 ani si părinți laolata ora 10.00 (2-3 ani) si 11.30 (3-4 ani)

Sursa si mai multe informatii aici.

Cum ar fi să le pregătim impreună din jumatati de portocala, coșulețe delicioase umplute cu semințe gustoase? Apoi să le agățam pe ramurele, in copacul de langa casă, in parc sau in curtea grădiniței? Oare cine ar putea sa ne poarte recunoștința?

unnamed

Asa cum v-am obisnuit vom incepe printr-o joaca libera, continuam cu o poveste despre viata pasarilor, invatam un nou joculet de degete, apoi curatam portocalele, papam pulpa dulce si zemoasa, iar apoi ne jucam cu semincioarele. Fiecare copilaș va pleca acasă cu un cosulet plin cu semințe, pentru a-l oferi hrana pasarelelor.

Sursa si mai multe informatii aici.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.