Corporatisti din Bucuresti si Ilfov, uniti-va! Crosul Companiilor 2014

0

Daca cautai o competitie special creata pentru tine, un eveniment unde sa poti concura de placere cu alti colegi si cunoscuti din mediul de business, atunci Crosul Companiilor 2014 este evenimentul pe care nu il poti rata!

2_lung

Crosul Companiilor este o competitie sportiva si un eveniment social dedicat exclusiv angajatilor companiilor. Deoarece este destinat companiilor, crosul are valente care tin de trasaturile unui angajat model intr-o companie: responsabilitate colectiva, spirit de echipa, corectitudine.

crosul companiilor

In plus, Crosul creeaza o punte de legatura si de comunicare intre participanti cu interese asemanatoare.

Crosul Companiilor este un eveniment organizat de Runners Club in mai multe orase din tara: Cluj-Napoca si Oradea, orase cu traditie iar in 2014 se lanseaza si prima editie a Crosului Companiilor Bucuresti si Brasov.

De ce sa participati?

  • stabilirea un obiectiv personal (sau de echipa) – parcurgerea unui traseu de aprox. 6km in alergare
  • timp petrecut in afara orelor de serviciu impreuna cu colegii
  • o ocazie excelenta sa ii mai ridicati pe colegi din fata monitorului
  • oportunitatea de a va intrece intr-un eveniment sportiv cu competitia din piata 😉

Te asteptam pe 29 iunie la Bucuresti!

Inscrie-te astazi: bucuresti.crosulcompaniilor.ro

Mai multe detalii despre evenimente pe http://bucuresti.crosulcompaniilor.ro/ si pe facebook.com

1_lung

 

Cover photo lung

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează