Corint Educaţional te trimite la Viena chiar înainte de Crăciun

0

 

Intr-un décor de reverie, în incinta Librăriei Albastre a Grupului Editorial Corint din bd.Gheorghe Magheru, nr.12-14, înconjuraţi de sute de cărţi echipa proiectului Paşaport pentru cultură a organizat extragerea câştigătorilor la campania promoţională Corint Educaţional te trimite la Viena chiar înainte de Crăciun.

Câştigătorul marelui premiu, constând într-o excursie la Budapesta şi Viena pentru două persoane este doamna Graţiela Soare, profesor de Fizică la Şcoala Gimnazială Ştefan cel Mare din Focşani, judeţul Vrancea.

Premiile II, III si Mentiune, constând în pachete de cărţi oferite de Corint Educaţional au fost câştigate de dna Geta Vintilă, profesor de biologie la Şcoala Gimnazială nr.2 Grigore Hagiu, din Târgu Bujor, judeţul Galaţi, dna Cristina Beczuk, profesor de geografie la Liceul Teoretic Mircea Eliade din Lupeni, judeţul Hunedoara şi domnul Virgil Pânzaru, profesor de istorie la Şcoala Gimnazială Tăşnad, judeţul Satu Mare.

Proiectul educaţional interdisciplinar Paşaport pentru cultură, realizat sub egida Asociaţiei Corint Pro Lectura, promovează lectura şi cartea cu mesaj educaţional în rândul elevilor din ciclurile de învăţământ primar şi gimnazial.

CAM02744 copy

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează