Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Corint Educaţional te trimite la Viena chiar înainte de Crăciun

0

 

Intr-un décor de reverie, în incinta Librăriei Albastre a Grupului Editorial Corint din bd.Gheorghe Magheru, nr.12-14, înconjuraţi de sute de cărţi echipa proiectului Paşaport pentru cultură a organizat extragerea câştigătorilor la campania promoţională Corint Educaţional te trimite la Viena chiar înainte de Crăciun.

Câştigătorul marelui premiu, constând într-o excursie la Budapesta şi Viena pentru două persoane este doamna Graţiela Soare, profesor de Fizică la Şcoala Gimnazială Ştefan cel Mare din Focşani, judeţul Vrancea.

Premiile II, III si Mentiune, constând în pachete de cărţi oferite de Corint Educaţional au fost câştigate de dna Geta Vintilă, profesor de biologie la Şcoala Gimnazială nr.2 Grigore Hagiu, din Târgu Bujor, judeţul Galaţi, dna Cristina Beczuk, profesor de geografie la Liceul Teoretic Mircea Eliade din Lupeni, judeţul Hunedoara şi domnul Virgil Pânzaru, profesor de istorie la Şcoala Gimnazială Tăşnad, judeţul Satu Mare.

Proiectul educaţional interdisciplinar Paşaport pentru cultură, realizat sub egida Asociaţiei Corint Pro Lectura, promovează lectura şi cartea cu mesaj educaţional în rândul elevilor din ciclurile de învăţământ primar şi gimnazial.

CAM02744 copy

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.