Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Copiii din opt centre de plasament din București participă sâmbătă la concursul de împodobit pomi de Crăciun organizat de Magazinul de Brazi

0

Peste 40 de copii din opt centre de plasament din Sectorul 2 din Capitală vor participa sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 11:00, la un concurs inedit de împodobit pomi de Crăciun, organizat de Magazinul De Brazi în cadrul expoziției cu vânzare de pomi de iarnă de lângă Noua Piaţă Obor.

„Concursul de împodobit brazi, desfășurat pentru al doilea an în cadrul campaniei Împarte bucurie, reprezintă un alt pas pe care Magazinul de Brazi îl face pentru a oferi un Crăciun de poveste copiilor din centrele de plasament din București. Pe lângă pomul împodobit oferit de noi, copiii vor primi și numeroase alte surprize în prag de sărbători de la sponsorii evenimentului, LIDL România, Fabulous Baskets, Inspirel și Scorilo Turism. Vă mulțumim tuturor pentru că vă pasă!”, a declarat Ovidiu Neacșu, Director Comercial al Silva Group România.

Într-o atmosferă de sărbătoare, opt echipe participante, formate din cinci – șase copii de la fiecare centru, cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani, își vor demonstra talentul și imaginația în împodobirea pomilor de iarnă naturali puși la dispoziție de MagazinulDeBrazi.ro. Concursul va fi moderat, pentru al doilea an consecutiv, de îndrăgitul magician Marian Râlea.

Imparte bucurie

Toate echipele vor fi câștigătoare, deoarece vor primi în dar pomul gata împodobit pentru seara magică de Crăciun. Mai mult decât atât, Magazinul de Brazi a pregătit numeroase cadouri pentru echipele de copii, cu sprijinul partenerilor LIDL România, Fabulous Baskets, Inspirel și Scorilo Turism.

Concursul de împodobit brazi se desfășoară în cadrul campaniei Împarte bucurie, prin care cumpărătorii pot participa la crearea unui Crăciun de poveste pentru copiii din orfelinate, centre de plasament sau case de copii, achiziționând pentru ei un brad de Crăciun, la preț redus. Puteți găsi mai multe informații despre campania Împarte bucurie pe site-ul www.magazinuldebrazi.ro, precum și lista completă a centrelor partenere către care pot fi efectuate donațiile.

Despre Silva Group România

Înființată în 2007, Silva Group România (SGR) comercializează la nivel național, en-gros și en-detail, arbori și arbuști ornamentali sau fructiferi, precum și brazi cu rădăcină sau tăiați pentru Crăciun. Produsele oferite provin de pe plantații private din întreaga Europă, inclusiv din Danemarca, Austria, Germania sau Ungaria. Bazându-se pe experiența de producție de peste 30 de ani a partenerilor săi, compania a câștigat rapid notorietate și a înregistrat o creștere constantă a cifrei de afaceri, care s-a majorat cu aproape 50% în 2012, fată de anul anterior. În 2009 a fost lansată franciza Silva Group România. Din 2011 în sistemul logistic a fost inclus mega-depozitul Voluntari, cu o suprafață de aproape 10.000 mp, iar începând cu  acest an, SGR oferă servicii complete pentru înființarea de plantații private. Produsele sale pot fi achiziționate și de pe platformele MagazinulDeBrazi.ro și MagazinulDePlante.ro.

Silva Group Romania și-a propus descurajarea achiziției de brazi de Crăciun proveniți din tăieri ilegale, oferind în schimb o alternativă cuprinzătoare de brazi crescuți pe plantații private. Inițiativa promovează conceptul de brad natural, biodegradabil, ecologic în detrimentul brazilor artificiali, precum și achiziția de brazi cu rădăcină în vederea replantării lor înainte sau după sezonul de iarnă.

Despre MagazinulDeBrazi.ro

Lansat la data de 1 noiembrie 2009, MagazinulDeBrazi.ro este o platformă online destinată comercializării de pomi și accesorii de Crăciun, care își propune să vină în întâmpinarea necesității clienților de a alege dintr-o gamă variată de brazi naturali. Pomii sunt disponibili în 21 de categorii de înălțime (0,60-12 m) și 7 soiuri diferite, tăiați sau cu rădăcină.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.