Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Copacul cu fapte bune, ediția de toamnă 2018: este nevoie mare de ghiozdane cu rechizite, produse de igienă și alimente neperisabile!

0

Oameni frumoși, este nevoie mare de ghiozdane cu rechizite, produse de igienă și alimente neperisabile. Pentru că începe școala. Hainele sunt mai puțin importante acum, așa că cine are de donat haine (curate, împachetat e ei cu etichetă cu detalii – dat/băiat, mărime și musai să fie haine de toamnă-iarnă) este rugat sa facă, în măsura în care poate, și un pachet cu rechizite, produse de igienă sau alimente neperisabile. Ori să aducă un aliment, un săpun, un caiet, etc, în funcție de posibilități.

Sursa: Facebook aici.


Detalii, aici aveți —> https://bit.ly/2NHWDLS

Mulțumim!

Ediția 12 (de toamnă 2018) a Copacului cu fapte bune are loc anul acesta sâmbătă, 8 septembrie, chiar înainte de începerea școlii și este destinată copiilor nevoiași.
Donațiile vor merge către:
Asociația Șansa ta, Bîlciurești-Dâmbovița
Casa Maria, Urlați
Asociația Ana și copiii, Fundulea
Asociația Ana și copiii, București
Copiii refugiați

IMPORTANT!

Strângem alimente (neperisabile), produse de igienă (săpun, gel de duș, pastă de dinți, periuțe de dinți, hârtie igienică, șervețele igienice, dero, șampon, șervetele umede pentru bebeluși, antiperspirante, absorbante), rechizite (caiete, pixuri, acuarele, creioane colorate, penare, etc), jucării, rucsacuri și ghiozdane (noi sau folosite, dar să fie curate și să nu fie uzate) și haine de toamnă-iarnă, de asemenea, cât mai curate și neuzate. La fel și încălțămintea.
Vă rugăm să nu aduceți altfel de haine/încălțăminte, pentru că nu le vom primi.

Nu primim haine pentru bebeluși și nici pentru adulți, ci doar pentru copii de la 3 la 18 ani. (În cazul în care e nevoie și pentru aceste categorii, în special pentru adulți, vă dăm de veste din timp).

De asemenea, vă rugăm să puneți etichete pe fiecare sacoșă/cutie/sac (mărimea hainelor și pentru cine sunt: fete/băieți) și insistăm să nu împachetați lucrurile în sacoșe/cutii rupte sau care se pot rupe imediat.

Alimentele trebuie să fie neperisabile (conserve, ulei, zahăr, orez, făină, dulciuri, fructe (care nu se zdrobesc la prima atingere).

Ne vedem pe 8 septembrie, între orele 10 și 16, în Cișmigiu, la intrarea unde e chioșcul interbelic de ziare (aproape de stația de troleu, de pe bulevardul Regina Elisabeta).

Echipa Copacul cu fapte bune

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.