Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Copacul cu Carti in Parcul Cismigiu

0

Începe Copacul cu Cărți în Parcul Cișmigiu. Redescoperă lectura, relaxându-te în mijlocul naturii!

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, organizează în perioada 5 iulie – 4 august 2019, în Parcul Cișmigiu din Capitală (peluza La Cetate), Copacul cu Cărți, eveniment aflat la cea de-a VI-a ediție!

Copacul cu Cărți îi invită pe bucureșteni zilnic, în intervalul 17:00 – 22:00 (luni-vineri) și 11:00 – 22:00 (sâmbătă și duminică) să redescopere plăcerea cititului în mijlocul naturii. Parcul Cișmigiu se va transforma într-o zonă de relaxare și lectură în aer liber la cea de-a VI-a ediție a proiectului, iar intrarea este liberă la toate activitățile.

În zilele de vineri, sâmbătă și duminică sunt programate ateliere de creație pentru copii – vineri, între orele 19:00 – 21:00 și sâmbătă-duminică, de la orele 11:00, 12:30, 17:00 și 18:30. Coronițe din PET cu panglici și flori, Evantaie și linguri din lemn cu motive tradiționale, Animale interactive degetar, Păpuși personalizate și semne de carte din hârtie, Accesorii din plastic și textil reciclat sunt doar o parte din atelierele propuse celor mici la Copacul cu Cărți, în Parcul Cișmigiu (peluza La Cetate).

În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, vor avea loc sesiuni de muzică live, iar Discovery România, partenerul evenimentului, va oferi pentru serile de vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 21:00, filme documentare marca Discovery Channel – „Expediții în necunoscut” (episoade diferite), care vor fi proiectate în cadrul evenimentului.

Expediții în necunoscut

Aventurier și explorator avid, Josh Gates investighează adevărul din spatele celor mai fascinante și mai cunoscute legende ale lumii, în această serie de globe-trotter. Aventurile lui îl poartă prin toată lumea, explorând diverse locații legate de fiecare caz misterios. După ce discută cu martori oculari și dezvăluie cele mai recente evoluții ale situației, Josh începe să exploreze în detaliu fiecare poveste, ca să afle adevărul ascuns dincolo de aceste enigme globale, rămase încă fără răspuns. Oricare i-ar fi destinația, el privește fiecare caz istoric misterios ca pe o nouă aventură.”

Detalii pe: www.facebook.com/CopaculcuCarti

Facebook event: https://urlzs.com/WmQBq

Organizatori: Primăria Capitalei, prin creart

Partener: Discovery România

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.