CoolBag – Summer bags & shoes fair / 18 iunie 2016

0

CoolBag – Summer bags & shoes fair, sâmbătă, 18 iunie, orele 14-19 @Ceainăria La un Ceai

Te invităm sâmbăta aceasta în grădina ceainăriei La un Ceai să cauți geanta perfectă pentru vara aceasta sau perechea de sandale pe care o căutai de multă vreme și să te relaxezi la un ceai aromat.

Vei putea alege dintr-o sumedenie de modele noi de gentuțe și pantofi realizate de CoolBag.
Ești în căutarea unei genți mari, încăpătoare, în care să îți pui loțiunea de plajă, ochelarii, tableta și cosmeticele sau vrei o gentuță office cochetă sau poate una cu care să ieși în evidență ?
Le găsești pe toate la târgul de sâmbătă.

Te așteptăm cu drag!

afis-bags

Mai multe modele găsești pe pagina CoolBag:
https://www.facebook.com/CoolBag.ro/

Parteneri Media: Concerte-azi.ro, Urban.ro, Inoras.ro, Sapte Seri, Subversiv.info, 100 locuri din Bucuresti, Zile și Nopți, Coțofana urbană, Anyplace.ro, Bookblog.ro, Feeder.ro, IQool, Teen Press, Umblat.ro, România Pozitivă, Mama pe Toc, Ro Events, Asociatia Culturala Sarang Hanguk

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/106932336400506/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.