Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Control Day Out 3 Warm-Up Party by GUERRILLA LogOut

0

Joi 15 mai, ora 21.30 @ Control Club (Bucuresti)

Control Day Out 3  Warm-Up Party by GUERRILLA LogOut 

Joi 15 mai, ne pregatim de Control Day Out # 3 cu muzici dansante powered by Guerrilla Logout, inspirate si de lineup-ul tuturor editiilor Control Day Out, asezonate de mai tanarul lor coleg obsedat de muzica – Alexandru Anghel (producator Guerrilla Logout si Guerrilive), alaturi de Bogdan Șerban (realizator Guerrilla Logout si Guerrilive).

Intrare libera.
FB event
www.facebook.com/radio.guerrilla
www.facebook.com/josbirourile

cdo_warm
Control Day Out

Dupa o pauza de un an, Control Day Out revine in forta, pe 27 iunie, de data asta pe iarba, in centrul Bucurestiului, la arena Verde Stop (ex Zone Arena).

LINE-UP:

TRICKY (UK)
https://www.facebook.com/TrickyOfficial

ALEXANDRINA (RO)
https://www.facebook.com/alexandrinamusic

CHINAWOMAN (CA)
https://www.facebook.com/Chinavoomen

FINE IT’S PINK (RO)
https://www.facebook.com/FineItsPink

WHEN SAINTS GO MACHINE (DK)
https://www.facebook.com/WhenSaintsGoMachineOfficial

Biletele pentru Control Day Out # 3 powered by Tuborg Sound pot fi achiziționate în avans, la prețul special de 75 de lei (până în 18 mai), din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti & Humanitas şi online pe www.eventim.ro. Biletele se găsesc și la Control Club (Str. Constantin Mille, nr. 4), Shift Pub (Str. General Eremia Grigorescu, nr. 17) și online, in sistem „print at home” pe www.easytickets.ro. Din 19 mai, biletele vor costa 100 lei, urmând ca, în seara evenimentului, prețul acestora să fie 130 lei. Accesul persoanelor sub 18 ani nu va fi permis.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.