„Contraste”, spectacol de pantomima, dans si teatru DUBLU PREMIAT european

0

Contraste, spectacol de pantomima, dans si teatru la Teatrul de Arta Bucuresti

Duminica, 9 decembrie 2012, ora 20:15

Spectacolul Contraste a primit deja 2 premii europene: Premiul special al Juriului la Festivalul Faces without Masks din Skopje, Macedonia, in 2009 si Premiul Publicului la Solo Mime Festival in Belgrad, Serbia, 2009. 

In a doua zi de sarbatoare la Teatrul de Arta Bucuresti, duminica, 9 decembrie, ora 20:15, actorii Richard Bovnoczki si Dana Cavaleru vor dezvalui cu energie si mult umor contrastele mereu prezente dintre un barbat si o femeie, in viata de zi cu zi, atat acasa cat si in societate.  “CONTRASTE” spune povestea unui barbat si a unei femei care se trezesc in acelasi pat si nu-si pot aminti de unde se cunosc. Folosind gesturi, cuvinte, sunete sau pasi de step, ei creeaza o lume imaginara in continua schimbare.

Richard Bovnoczki si Dana Cavaleru sunt doi dintre cei mai bine antrenati tineri actori in acest gen de limbaj comportamental care combina pantomima, cu dansul si cu teatrul, limbaj creat de cunoscutul actor Dan Puric, cu care cei 2 actori au lucrat ani de zile in trupa Passepartout D.P.

Spectacolul a fost prezent la cea de-a saisprezecea editie a The New York International Fringe Festival, cele sase reprezentatii fiind foarte bine primite de public si de presa.

Spectacolul Contraste a primit deja 2 premii europene: Premiul special al Juriului la Festivalul Faces without Masks din Skopje, Macedonia, in 2009 si Premiul Publicului la Solo Mime Festival in Belgrad, Serbia, 2009.

 

Duminica, 9 decembrie 2012, Teatrul de Arta Bucuresti si spectacolul Contraste isi invita spectatorii la o combinatie inovatoare de pantomima, dans şi teatru, mai degraba in traditia lui Charlie Chaplin sau Buster Keaton decat in cea a pantomimei clasice.

Str. Sfantul Stefan nr. 21, sector 2, Bucuresti

www.teatruldearta.ro

Telefon rezervari: 0727094612

E-mail: office@teatruldearta.ro

Facebook: http://www.facebook.com/teatruldearta

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează