Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Contraste”, spectacol de pantomima, dans si teatru DUBLU PREMIAT european

0

Contraste, spectacol de pantomima, dans si teatru la Teatrul de Arta Bucuresti

Duminica, 9 decembrie 2012, ora 20:15

Spectacolul Contraste a primit deja 2 premii europene: Premiul special al Juriului la Festivalul Faces without Masks din Skopje, Macedonia, in 2009 si Premiul Publicului la Solo Mime Festival in Belgrad, Serbia, 2009. 

In a doua zi de sarbatoare la Teatrul de Arta Bucuresti, duminica, 9 decembrie, ora 20:15, actorii Richard Bovnoczki si Dana Cavaleru vor dezvalui cu energie si mult umor contrastele mereu prezente dintre un barbat si o femeie, in viata de zi cu zi, atat acasa cat si in societate.  “CONTRASTE” spune povestea unui barbat si a unei femei care se trezesc in acelasi pat si nu-si pot aminti de unde se cunosc. Folosind gesturi, cuvinte, sunete sau pasi de step, ei creeaza o lume imaginara in continua schimbare.

Richard Bovnoczki si Dana Cavaleru sunt doi dintre cei mai bine antrenati tineri actori in acest gen de limbaj comportamental care combina pantomima, cu dansul si cu teatrul, limbaj creat de cunoscutul actor Dan Puric, cu care cei 2 actori au lucrat ani de zile in trupa Passepartout D.P.

Spectacolul a fost prezent la cea de-a saisprezecea editie a The New York International Fringe Festival, cele sase reprezentatii fiind foarte bine primite de public si de presa.

Spectacolul Contraste a primit deja 2 premii europene: Premiul special al Juriului la Festivalul Faces without Masks din Skopje, Macedonia, in 2009 si Premiul Publicului la Solo Mime Festival in Belgrad, Serbia, 2009.

 

Duminica, 9 decembrie 2012, Teatrul de Arta Bucuresti si spectacolul Contraste isi invita spectatorii la o combinatie inovatoare de pantomima, dans şi teatru, mai degraba in traditia lui Charlie Chaplin sau Buster Keaton decat in cea a pantomimei clasice.

Str. Sfantul Stefan nr. 21, sector 2, Bucuresti

www.teatruldearta.ro

Telefon rezervari: 0727094612

E-mail: office@teatruldearta.ro

Facebook: http://www.facebook.com/teatruldearta

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.