Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Continuăm Vânătorile Arhitecturale în București și Constanța, cu mic, cu mare!

0

Detalii florale, ornamente geometrice, uși colorate și câte și mai câte te așteaptă și în iulie la #varacuarhitectură. Jocul nostru urban preferat continuă în București, pe 12 iulie, în două ediții.

De dimineață (09.30) invităm copiii să facă echipă cu părinții lor și împreună să descopere și să fotografieze mici și mari comori arhitecturale din cartierul Cotroceni! Iar apoi, de la 19.00 facem o vânătoare de seară, tot în Cotroceni, pentru cei care vor să se relaxeze altfel după o zi încărcată și să se bucure de liniștea și frumusețile cartierului.

Noi am observat că lucrurile se schimbă un pic după ce îți iei 2-3 prieteni și vii într-o sâmbătă la o Vânătoare arhitecturală. Primești o hartă, câteva foi cu indicii, niște fișe ajutătoare (căci jocul e un fel de introducere în arhitectură) și ai timp 2-3 ore să te plimbi printr-un cartier bine delimitat și să observi, găsești, fotografiezi cât mai multe indicii. Nu e chiar ușor, căci fiecare echipă trebuie să se organizeze bine, să-și împartă responsabilitățile (și indiciile), dar faptul că avem echipe care au fost la 4-5 ediții și ne povestesc cum au început să se uite pe sus, la balcoane, bovindouri și mascaroni și să le povestească prietenilor din mers ce sunt alea, e un semn că facem ceva bine”, spune Ioana Pătrășcoiu, mintea creativă din spatele Vânătorii.

Urmează de asemenea, o vânătoare specială în Constanța, pe 14 iulie, unde descoperim, admirăm, ne bucurăm de toate detaliile arhitecturale din peninsula istorică a orașului.

Detalii suplimentare:

Toate informanțiile & înscrierile pentru 12 iulie – Vânătoare de comori arhitecturale pentru copii aici https://bit.ly/2KX7nYE

Toate informațiile & înscrierile pentru 12 iulie – Vânătoare de comori arhitecturale Cotroceni aici https://bit.ly/2u9QEaR

Toate informațiile & înscrierile pentru 14 iulie – Vânătoare de comori arhitecturale în Constanța aici https://bit.ly/2u9mTH9

Despre Vânătoarea de comori arhitecturale

Organizată de peste 7 ani, vânătoarea arhitecturală este un joc de echipă prin care devii turist în orașul tău, te familiarizezi cu arhitectura lui (patrimoniul construit) și înveți într-un mod distractiv să-l privești altfel. Cu câteva mii de participanți din București, dar și din Câmpulung Muscel, Constanța, Sinaia sau Mediaș, acest eveniment propune redescoperirea arhitecturii și a patrimoniului într-un mod relaxat, pentru a-ți înțelege mai bine orașul, istoria, cultura.

Nu uita să ne urmărești pe http://www.vanatoarea-arhitecturala.ro/ și https://eventbook.ro/program/vanatori-arhitecturale

Facebook: https://www.facebook.com/VanatoareaArhitecturala/

Instagram: https://www.instagram.com/vanatoareaarhitecturala/

Dacă ai nevoie de un reminder, te poți înscrie în newsletterul nostru, aici: http://bit.ly/2EVTPqR

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.