Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Continuă înscrierile la Curăţenia de Toamnă în Grădina Botanică București!

0

Angajați ai Grupului Renault România (Renault Servicii România) au dat startul acțiunii de voluntariat „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică”. Asociația Team Work continuă înscrierile la eveniment, pe care îl realizează din 2006 în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.

afis-curatenia-de-toamna-2016

Primul weekend a fost unul al premierelor: pentru prima dată Curățenia de Toamnă se desfășoară pe parcursul a 3 weekenduri și, tot pentru prima dată, voluntarii Renault se alătură celor peste 5000 de bucureșteni care au alocat timp și efort în ultimii 11 ani pentru a participa la acest proiect din cadrul comunității lor, în beneficiul unui spațiu natural deosebit: Grădina Botanică. „Excepțional ceea ce s-a întâmplat, să se repete, e benefic și pentru noi, și pentru natură” a declarat Doina Apostol, participant. Activitatea se va repeta, deoarece voluntarii Grup Renault România vor reveni la Curățenia de Primăvară 2017, protecția mediului înconjurător fiind una dintre axele de responsabilitate socială ale Grupului Renault România.

Persoanele care doresc să participe în următoarele două weekenduri (5-6, 12-13 noiembrie) la Curățenia de Toamnă se pot înscrie până în pre-ziua activității, vârsta minimă de participare fiind 14 ani. Deoarece curățenia într-o grădină botanică nu este o ecologizare, activitățile pe care le vor desfășura voluntarii sunt greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns. Programul de lucru este între orele 09:30-14:30. Înscrierea la ediția 2016 a Curățeniei de Toamnă se face prin intermediul completării formularului de pe blog-ul Team Work.

La ediția 2016 a Curățeniei de Toamnă în Grădina Botanică participă atât voluntari Team Work, cât și voluntari din partea Grup Renault România, Fundației Telekom România și TPA.

Despre Grupul Renault România

Este singurul constructor auto care are în România toate competenţele necesare conceperii, dezvoltării și industrializării unei mașini. Cei peste 16.000 de angajați își desfășoară activitatea la: uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri, Direcţia Logistică, inclusiv centrul AILN), Matriţe Dacia (Piteşti), centrul de design Renault Design Central Europe (Bucureşti), Renault Technologie Roumanie – Bucureşti (care include Centrul Tehnic Titu), direcţia comercială Renault Commercial Roumanie – Bucureşti (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja) şi Renault Credit International (Bucureşti). Mai multe detalii despre activităţile Grupului Renault România, aici. Protecţia mediului înconjurător este una dintre axele de responsabilitate socială ale Grupului Renault România, alături de educaţie, siguranţa rutieră, mobilitate durabilă şi capitalul uman (diversitatea şi egalitatea de şanse).

Despre Fundația Telekom România

Fundaţia Telekom Romania este o organizaţie non-profit care susţine diferite categorii de persoane aflate în situaţii speciale, cauze sociale, copii diagnosticaţi cu boli grave, tineri talentaţi şi răspunde apelurilor umanitare în cazul calamităţilor naturale. Această fundaţie reprezintă liantul dintre Telekom Romania şi comunitatea în care acest brand este prezent. Fundaţia Telekom Romania continuă proiectele şi iniţiativele Fundaţiei Romtelecom pentru români, lansată în 2008, prin care a susţinut diverse proiecte sociale, umanitare, educaţionale, de mediu şi campanii pentru victimele calamităţilor naturale.

„Curăţenia de Toamnă în Grădina Botanică” este un eveniment organizat de Asociația Team Work din 2006, în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București și face parte dintr-un proiect mai amplu, „Grădina Botanică – Grădina Oraşului Meu”, alături de „Vânătoarea de Comori în Grădina Botanică”, „Curăţenia de Primăvară”, „Grădina Bunicii”, „Grădina Copiilor” și „Grădina din Cărți”. Până în prezent peste 5000 de voluntari au luat parte la evenimentele organizate de Asociația Team Work în Grădina Botanică.

Sponsori: Grup Renault România, Fundația Telekom România

Parteneri media: StartUB.unibuc.roGreenReport.robuzzcamp.roInfoMediu.euGratuitor.roBlogunteer.ro, Calendarevenimente.roDecosieco.roOnlineGalleryInparc.roȘcoala ADC*ROIQool.roRadio TeenStudent din ProvincieHyperflash.roImparte.roStudlifeGetlokalArcca Student Housing, Orasul meuJooble, StudentIQ.

Partener instituţional: Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.