Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Contemporanii sprijină licitația din cadrul evenimentului „Iluminare în roz”, ediția a 15-a

0

Joi, 1 octombrie 2015, Fundația Renasterea, găzduită Facultatea de Medicină, organizează a 15-a ediție „Iluminare în roz” – simbol al luptei împotriva cancerului de sân, sub sloganul „Donează Sănătate. Donează Frumusețe”.

Asociația Făuritori, în cadrul Proiectul Contemporanii, prin parteneriatului cu organizatorul, donează cinci lucrări de artă în cadrul licitației fără strigare derulată în cadrul evenimentului. Lucrările sunt semnate de artiștii plastici Teodora Coltofean, Ioana Crăciun Dobrescu, Elisabeth Ochsenfeld, Ana Petrovici Popescu și Alina Rizea Gherasim.

Lumina Roz va fi declanșată de Andreea Esca, Ambasador al Fundației Renașterea și de Corina Caragea, donator în proiectul Vieți Impletite, proiect de donare de păr pentru efectuarea de peruci în beneficiul pacientelor diagnosticate cu cancer.

contemporanii_renasterea_pt_maria_pasc

Contemporanii este un proiect initiat si derulat de Asociatia Fauritori care isi propune valorizarea Culturii romanesti actuale prin favorizarea actului de creatie, abordat intr-o perspectiva unitara cu creatorul. Proiectul Contemporanii are ca obiectiv organizarea si sustinerea de activitati artistice si socioculturale: schimburi culturale internationale, tabere de pictura, expoziţii, pentru educarea sensibilităţii estetice a publicului.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.