Consumix rulează la Volunteers Fest 2014

0

Creionetica participă la Volunteers Fest 2014. Luni, 24 martie, de la ora 19:00, vom proiecta clipurile campaniei Consumix în deschiderea festivalului, care va avea loc la Impact Hub Bucharest. 

Consumix la Volunteers Fest
Campania CONSUMIX dovedește că prin voluntariat poți aduce o schimbare în bine în societate. Printr-o serie de clipuri, afișe și povestiri, campania Consumix prezintă probleme sociale și de mediu cu care se confruntă societatea de consum. Campania dezvăluie câteva adevăruri despre produsele pe care obișnuim să le consumăm și aduce aminte cât de important este să avem un stil de viață sănătos. Printe temele campaniei se regăsesc: sucurile, bumbacul, cosmeticele, mașinile și telefoanele mobile. Mai multe informații găsiți pe www.creionetica.ro.

Volunteers Fest este un eveniment realizat de Brigada de Voluntari și se desfășoară în perioada 24 martie – 6 aprilie. Este un festival realizat de voluntari pentru voluntari și anul acesta se află la a II-a ediție.

Proiecțiile de filme de animație “Anim`est” dau startul festivalului la Impact Hub Bucharest, luni, 24 martie 2014, de la ora 19.00. Programul serii va cuprinde titluri multipremiate, retrospective speciale, dar și animații recente. Mai multe informații despre eveniment găsiți pe www.volunteersfest.ro.

Festivalul a lansat de curând o campanie de strângere de fonduri. Campania este inițiată pe www.crestemidei.ro și are ca scop obținerea sumei de 2.000 de lei pentru organizarea ediției de anul acesta. Susține și tu voluntariatul printr-o donație!

Activitățile vizează în special liceenii și studenții, a căror participare este gratuită. Urmăriți activitățile festivalului pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/VolunteersFest.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează