Consumix rulează la Volunteers Fest 2014

0

Creionetica participă la Volunteers Fest 2014. Luni, 24 martie, de la ora 19:00, vom proiecta clipurile campaniei Consumix în deschiderea festivalului, care va avea loc la Impact Hub Bucharest. 

Consumix la Volunteers Fest
Campania CONSUMIX dovedește că prin voluntariat poți aduce o schimbare în bine în societate. Printr-o serie de clipuri, afișe și povestiri, campania Consumix prezintă probleme sociale și de mediu cu care se confruntă societatea de consum. Campania dezvăluie câteva adevăruri despre produsele pe care obișnuim să le consumăm și aduce aminte cât de important este să avem un stil de viață sănătos. Printe temele campaniei se regăsesc: sucurile, bumbacul, cosmeticele, mașinile și telefoanele mobile. Mai multe informații găsiți pe www.creionetica.ro.

Volunteers Fest este un eveniment realizat de Brigada de Voluntari și se desfășoară în perioada 24 martie – 6 aprilie. Este un festival realizat de voluntari pentru voluntari și anul acesta se află la a II-a ediție.

Proiecțiile de filme de animație “Anim`est” dau startul festivalului la Impact Hub Bucharest, luni, 24 martie 2014, de la ora 19.00. Programul serii va cuprinde titluri multipremiate, retrospective speciale, dar și animații recente. Mai multe informații despre eveniment găsiți pe www.volunteersfest.ro.

Festivalul a lansat de curând o campanie de strângere de fonduri. Campania este inițiată pe www.crestemidei.ro și are ca scop obținerea sumei de 2.000 de lei pentru organizarea ediției de anul acesta. Susține și tu voluntariatul printr-o donație!

Activitățile vizează în special liceenii și studenții, a căror participare este gratuită. Urmăriți activitățile festivalului pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/VolunteersFest.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.