Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Consumix ruleaza la editia a 8-a a festivalului Kinofest!

0

Vineri, 26 septembrie, Creionetica si Kinofest va invita la o seara de filme si publicitate neconventionala in nodul cultural bucurestean Carol 53!

Dupa ce o vara intreaga Consumix a vizitat toata tara plimbandu-se la diverse evenimente si festivaluri culturale, acum, la inceputul toamnei, campania initiata de Creionetica revine la Bucuresti. Cu ocazia celei de-a 8-a editii a festivalului de film digital, invitam amatorii de campanii sociale neconventionale, la o seara de proiectii eclectice. Cele 5 clipuri non-publicitare vor fi proiectate in centrul cultural independent Carol 53, alaturi de clasicele ingrediente kino: animatii, filme de fictiune, videoclipuri si microfilme.

Creionetica la Kinofest

Editia Kinofest din acest are in program peste 200 de scurtmetraje in premiera in Romania alaturi de programe de filme straine: germane, spaniole, japoneze si productiile celor mai bune scoli de animatie franceze (Gobelins si ArtFx). In selectia oficiala de filme sunt prezenti patru autori romani: Cristina Grosan (“O vacanta la mare”) in competitia de Fictiune, Andrei Nicolae (“Space Boy and Space Dog”) la Micromovie, iar in sectiunea Off Competition Cristina Dalea (“Just One More”) si Maria Pla (“No Way Entry”). Anul acesta, afisul festivalului a fost desemnat prin concurs public international. Autorul propunerii castigatoare este Aaron Thai, animator si grafician din Londra.

Kinofest este un proiect cultural romanesc, original, realizat de Asociatia Kinofest, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei.

Intrarea este libera.

Kinofest este cel mai important festival de film digital din Romania organizat incepand cu anul 2007. In primele 7 editii Kinofest, au fost promovate genuri si tehnici variate de filme, unele populare dar si genuri mai putin abordate la festivalurile autohtone. Sunt incurajate noile viziuni in media, tehnologii inovative, artisti independenti si creatiile lor: film, dar si muzica sau arte vizuale.

Agentia Creionetica crede activismul si creativitatea fac casa buna, motiv pentru care isi dedica energia cauzelor sociale si de mediu. Mai multe detalii despre campania Consumix, pe www.creionetica.ro.

Parteneri: British Council, Goethe-Institut Bucuresti, ANF, Kiss FM, Zile si Nopti, Apa Nova, 220.ro, IQADS, Aimee, Temple Media, Parteneri media principali: Digi 24, Digi Film, “Ca-n filme”, Parteneri media: CinemaRX, Modernism.ro, Cinefan.ro, Spectacular, Gens du Bien, Yotransfer.ro, B356.ro, IQool, Creionetica.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.