Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Consulting Days continuă!

0

Intra pe www.hipo.ro si afla mai multe despre aria de consultanta care te intereseaza.

Miercuri, 18 martie, a avut loc la Hotel Howard Johnson din Bucuresti, cea de-a treia editia a evenimentului Consulting Days. Deloitte, EY, PricewaterhouseCoopers, Mazars, Coca-Cola HBC Romania sunt cele 5 companii cu care tinerii au putut interactiona.

Pentru evenimentul fizic Consulting Days s-au inscris 655 de aplicanti, dintre care au fost selectati 189 de finalisti. Dintre cei care au participat la eveniment, conform criteriilor de selectie, 24% sunt membri in organizatii studentesti, 20% au primit buse de studiu in timpul facultatii, 19% au avut parte de o experienta de studiu la nivel international, iar 37% detin certificari de limbi straine sau certificari profesionale.

„Fiscalitate, TVA, Audit Financiar, Audit Transparent au fost cateva dintre teme abordate in cadrul editiei din acest an Consulting Days. Tinerii au primit sfaturi de la profesionisti in domeniul consultantei despre cum ar trebui sa isi organizeze CV-ul si scrisoarea de intentie pentru a avea mai multe sanse de reusita in procesul de selectie. La sfarsitul zilei, i-am rugat pe participanti sa rezume intr-un singur cuvant experienta Consulting Days, iar acestia au descris-o ca fiind: complexa, interesanta, motivanta, utila, educativa pentru cariera lor. Printre punctele forte ale evenimentului se regasesc speakerii prezenti in sesiuni, interactiunea directa cu reprezentantii companiilor, faptul ca au aflat mai multe despre oportunitatile de cariera deschise in acest moment si cerintele angajatorilor privind urmatoarea generatie de angajati” – Mihaela Dudescu, Project Manager, Consulting Days.

Dupa o zi plina de workshop-uri, studii de caz si sesiuni de discutii cu reprezentantii companiilor din consultanta, evenimentul va continua pana saptamana viitoare, vineri – 28 martie, prin sectiunea online, denumita Career Corner.

Platforma online Career Corner le ofera tinerilor posibilitatea sa se informeze despre aria din consultanta care ii pasioneaza, accesand articole tematice, sfaturi despre startul perfect in cariera, video-uri si oportunitati de cariera. Titlurile catorva dintre articolele disponibile sunt: “Cum sa devii un auditor de succes?”, “Sfaturi pentru un consultant IT de succes”, “Diferenta dintre profilul cautat pentru departamentul taxe si cel cautat pentru departamentul audit”.

img_consultingdays

Cei interesati de domeniul consultantei pot aplica, folosind platforma evenimentului, www.hipo.ro, la oportunitatile de cariera deschise de companiile participante. Printre acestea putem aminti: Audit Graduate Recruitment, Tax Graduate Recruitment, Audit Management Trainee, Junior Accountant, Outsourcing Services, Junior Lawyer, etc

Testimoniale din partea participantilor la editiile trecute Consulting Days pot fi vizualizate accesand urmatorul link: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/consultingdays/sectiune/5

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.