Consultari pentru stabilirea prioritatilor de finantare in cultura

0

Consultările AFCN cu privire la strategia de finanțare

Peste o sută de operatori culturali au participat in data de 25 februarie, la consultările privind strategia şi priorităţile de finanţare ale Administraţiei Fondului Cultural Naţional pe care noul consiliu urmează să le stabilească. A fost o întâlnire constructivă, cu foarte multe propuneri interesante, ce vor sta la baza strategiei pe care membrii consiliului o vor stabili și care va fi făcută publică la începutul săptămânii viitoare.

Întâlnirea care a avut loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare a fost și un bun prilej pentru beneficiari să-i cunoască pe noii membri ai Consiliului AFCN. La consultări au fost prezenți și Ministrul Culturii, Dl. Vlad Alexandrescu, și secretarul de stat în Ministerul Culturii, Dl. Mihai Ghyka.

Mulțumim tuturor participanților și vă reamintim că puteți să trimiteți propunerile voastre cu privire la prioritățile de finanțare și pe adresa contact@afcn.ro. Minuta întâlnirii va fi publicată săptămâna viitoare, pe site-ul AFCN.

unnamed

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.