Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Construiește-ți viața pe care ți-o dorești

0

Construieste-ti viata pe care ti-o doresti

Ce?

Ne vom antrena să preluăm controlul asupra propriei vieți și să transformăm visele în realitate. Restabilim armonia între emoțional, mental și fizic.

Primul atelier: „Puterea intenției și atitudine pozitivă”

Renunțăm la idei preconcepute, la tipare vechi, temeri, resemnare și creăm un spațiu nou, unde tot ceea ce ne dorim devine realitate.

Ne vom juca cu instrumente și metode prin care atragem în viața noastră iubire, curaj, succes, abundență, sănătate. Învățăm împreună nu doar să ne auzim, dar să și ascultăm ghidarea interioară, pentru a ne bucura de o viață împlinită.

Atelierul te va ajuta să obții claritate legată de prezent, unde vrei sa ajungi și pașii cu care poți începe chiar acum să îți transformi viața.

Al doilea atelier: „Un stil de viață sănătos”

Preluăm crontrolul asupra propriei vieți, facem alegeri conștiente și benefice în fiecare clipă. Învățăm în ce mod hrana ne influențează corpul, mintea și emoțiile și cum să avem o alimentație potrivită pentru o viață sănătoasă la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual.

Când înțelegem mecanismele și nevoile corpului nostru, putem alege un stil de viață care ne va aduce satisfacții în viața de zi cu zi: nivelul energiei crește, redobândim claritatea mentală, relațiile cu cei din jurul nostru devin mai armonioase, iar evoluția în viața profesională va fi o pantă mult mai ușor de urcat.

Vom învăța să ne hrănim conștient și să ne bucurăm de mișcare, pentru o viață armonioasă.

Cu cine?

Sunt Laura Pecie, o fire dinamică, cu o atitudine pozitivă molipsitoare și pasionată de evoluția personală. M-am format ca jurnalist, m-am specializat în relații publice, iar de 6 ani activez în fascinanta lume a publicității. Preocupată de experiențe prin care ne descoperim puterea și ghidarea interioară, am lucrat cu adevărați mentori, care m-au ajutat să îmi găsesc calea.

Cu ce?

Vă aștept cu drag, pe toți cei care rezonați cu aceste teme, să veniți fără așteptări, doar cu dinsponibilitatea de a vă lăsa surprinși de transformările care se vor produce în viața voastră!

Când?

  1. miercuri@incubator107, 14 ianuarie 2015 de la 19:00 la 21:00
  2. miercuri@incubator107, 21 ianuarie 2015 de la 19:00 la 21:00

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1440, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.