Construiește-ți Grădina din Cărți împreună cu Team Work!

0

Asociația Team Work s-a calificat în Finala Campionatului de Bine, competiție organizată de Banca Comercială Română (BCR) în parteneriat cu EuPlatesc.ro, „GRĂDINA din CĂRȚI” fiind unul dintre cele două proiecte de la categoria Mediu rămase în competiție. Organizațiile ajunse în finală pot atrage donații până pe data de 4 februarie 2015, fiind declarat câștigător proiectul care obține cele mai multe donații de la donatori diferiți.

Asociația Team Work s-a înscris în această competiție cu proiectul „GRĂDINA din CĂRȚI”. Scopul acestuia este de a amenaja într-unul dintre sectoarele Grădinii Botanice din București un spațiu în care vizitatorii să poată citi și studia, o bibliotecă în aer liber prin care încurajăm activitatea educațională și culturală a cetățenilor din București. De asemenea, Team Work va desfășura în acest spațiu diverse workshopuri pentru vizitatori, dar și pentru voluntarii care se implică în activitățile organizate în grădină.

Afis

Donațiile se pot face doar pe platforma Bursa Binelui, pe pagina proiectului „GRĂDINA din CĂRȚI”: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/GRADINA-din-CARTI, iar suma minimă care poate fi donată este de 5 lei. Donatorilor nu li se va percepe niciun fel de comision, aceștia având, totodată, garanția unor tranzacții 100% securizate. Cu fiecare tranzacție finalizată cu succes, donatorii vor face posibilă susținerea și deschiderea noului sector în Grădina Botanică.

Au venit în sprijinul nostru partenerii media: GreenReport.ro, buzzcamp.ro, Imparte.ro, InfoMediu.eu, Gratuitor.ro, Decosieco.ro, Inparc.ro, SRMagazine.ro, OnlineGallery, RadioRomaniaCultural.ro, www.calendarevenimente.ro, www.scoalaadc.ro.

Asociația Team Work este o organizaţie non-guvernamentală și non-profit pentru tineri, axată pe învăţare prin management de proiect. Scopul organizației constă în promovarea în rândul studenților a unei atitudini pozitive față de voluntariat și munca în echipă, familiarizarea acestor tineri cu diverse medii organizaționale prin desfășurarea de proiecte și valorizarea practică a cunoștințelor teoretice ale studenților, pentru ca aceștia să acumuleze experiență pe plan profesional, necesară încadrării eficiente pe piața muncii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează