Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONNECTOR. THE learning experience

0

Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP), în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, organizează, în perioada 6-10 iulie, la Bucureşti, cea de-a treia ediție a evenimentului internaţional CONNECTOR.

Evenimentul este finanţat prin programul european Erasmus+ şi aduce împreună peste 250 de pasionaţi de învăţare nonformală din peste 20 de ţări – formatori, profesori, facilitatori, persoane implicate în educaţie, lucrători de tineret şi voluntari care cred în învăţarea nonformală şi în complementaritatea acesteia cu educaţia formală.
796_l

Deschiderea oficială a acestui eveniment are loc pe data de 6 iulie 2016, în Aula Universităţii Româno-Americane, începând cu ora 10.00.

CONNECTOR înseamnă 5 zile de activităţi: prima zi este dedicată împărtăşirii de idei şi experienţe privind învăţarea. În următoarele două zile se derulează, în paralel, 19 ateliere de metode de învăţare, cum ar fi: teatru forum, storytelling, pantomimă, facilitare grafică, teatru labirint, photovoice, animaţie stradală, bibliotecă vie, drumming, dans. În ulimele două zile ale evenimentului, pe 9 şi 10 iulie, participanţii vor prezenta rezultatele acestor ateliere către publicul din Bucureşti, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român (sâmbătă în intervalul 16.00 – 22.00, iar duminică în intervalul 10.00 – 19.30).

Evenimentul se derulează integral în limba engleză.

Detalii despre eveniment aici (în limba engleză)
Detalii despre ateliere aici (în limba engleză)

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.