Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

#connectCoffee cu Impact HUB

0

Mâine, 25 martie 2020 ne vedem la (re)Connect, în online desigur!
Iată la ce ne vom reconecta:

🔜Începând cu ora 9:30 se întâmplă #ConnectCoffee, un moment de reconectare la comunitate, în care vom trece prin subiectele arzătoare ale momentului cu Oana și Vlad Craioveanu, Cofondatori Impact Hub Bucharest.

🔜De la 11 la #ConnectTheDotsDani Gigi Matei, Business Development Manager Impact Hub Bucharest va deschide sesiunea de conversații și ne vom conecta la realitatea economică, cu perspective globale și locale, într-un panel moderat de Adina Crețu, Project Manager Startarium, și vom discuta cu Florin Ilie, Deputy CEO ING Bank, Sergiu Negut, Business Angel & Board Member Romanian Business Leaders, Ilinca Paun, CEO EA – The Entrepreneurship AcademyGabriela Gandel, Executive Director Impact Hub Global Network și Vlad Craioveanu, Cofondator Impact Hub Bucharest.

🔜La 15 ne întâlnim cu Mădălina Marcu, Director Dezvoltare Resurse la Asociatia pentru Relatii Comunitare pentru sesiunea #ConnectHeroes despre #FonduldeUrgenta, o inițiativă menită să răspundă cât mai rapid nevoilor medicale din țară.

🔜Ultima sesiune a zilei este despre grija și suportul pe care îl oferim între noi și vom deschide discuția #Disconnect2reConnect de la 17 cu Carmen Sidon, Coach, trainer și mentor Mind Learners și Oana Craioveanu, Cofondator Impact Hub Bucharest pentru o mini sesiune de live coaching.

🤩Ne așteaptă o zi plină de insight-uri valoroase! Înscrie-te pentru a primi link-ul de acces chiar aici: https://www.impacthub.ro/impact-hub-reconnect/

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.