CONILFEST – Festivalul Integrarii

0

In weekend, va invitam la CONILFEST – Festivalul Integrarii, editia a VIII-a!

In mai putin de o saptamana, va asteptam alaturi de noi la editia de iarna a deja traditionalului CONILFEST – Festivalul Integrarii, editia a VIII-a!

In acest weekend – 23 si 24 noiembrie 2013, in sala mare a Palatului National al Copiilor din Capitala (intervalul orar 9,00 – 18,00), va avea loc o noua editie a  CONILFEST – Festivalul Integrarii, editia a VIII-a, in organizarea Asociatiei CONIL – Centrul de Performanta si a CreArt, in parteneriat cu ISMB – Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Primaria Sectorului 5 Bucuresti.

Peste 1300 de copii talentati, din mai bine de 6o de institutii de invatamant – scoli si gradinite, private si de stat, cluburi artistice pentru copii, inclusiv scoli speciale si centre de plasament -, s-au inscris ca participanti si isi vor incanta audienta: parinti, bunici si prieteni.

Dintre acestia nu lipsesc, desigur, micile talente din cadrul Asociatiei CONIL, pregatite la Centrul de Performanta CONIL, asa cum nu vor lipsi nici atelierele de activitati distractive, din foaier, animatia sau tombola cu premii atractive!

Evenimentul se adreseaza tuturor gradinitelor, scolilor si cluburilor artistice particulare si de stat din Bucuresti care vor oferi, fiecare, intr-o maniera interactiva, o veritabila parada a talentelor ce nu cunosc granite.

Muzica, dansurile moderne sau populare, baletul clasic, teatrul – actorie si de marionete -, demonstratiile de arte martiale si gimnastica aerobica vor compune si de aceasta data un spectacol unicat de zile mari!

In spiritul traditiei festivalului si al principiilor promovate de Asociatia CONIL, din spectacol nu vor lipsi momentele artistice “semnate” de copii si adolescenti cu nevoi educationale speciale. Astfel, pe scena Palatului Copiilor vor urca si copii talentati din scolile speciale – Scoala pentru Ambliopi Austrului, Liceul Tehnologic Special s.a. – sau din o serie de centre de plasament bucurestene.

CONILFEST isi propune astfel, pentru inca o editie, sa fie un festival al integrarii in adevaratul sens, incurajand talentul de orice fel  si sprijinind cat mai multi copii cu dizabilitati!

Intrarea este libera, iar distractia – garantata!

 

Organizatori: Asociatia CONIL si CreArt;

Parteneri: Primaria Sectorului 5 Bucuresti si ISMB – Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti;

Sponsori:

Aqua Carpatica, Nicoro Toys, Biofarm, Editura Corint, Selgros Cash&Carry, Conpet, Terra Park, ApolloMod, Didactica Publishing House, Dental Viv Clinique, Gymboland, Cestrin, Urban Connect;

Parteneri media:

Revista Click pentru Femei, Phoenix Entertainment,   Asociatia M.A.M.E. clickpentrufemei.ro, clicksanatate.ro, urbankid.ro, gokid.ro, romaniapozitiva.ro, teenpress.ro, eduromania.ro, gradinitebucuresti.ro, gradinite.com, clopotel.ro, copilul.ro, agendacopiilor.wordpress.com.

Participanti CONIL FEST Editia a VIII-a:

Scoala Spectrum, Scoala de Deficienti de Auz Sf. Maria, Gradinita si Scoala Mary land, Gradinita Rainbow, Gradinita Bob de Grau, Gradinita Happy Face, Gradinita Gan Eden, Gradinita Tic Pitic, Gradinita Funtastic Kids, Gradinita Butterfly, Gradinita Camy, Gradinita Capsunik, Gradinita Barba-Cot, Scoala Primara Planeta Copiilor, Gradinita Sapte Ani, Gradinita  Children’s Joy, Gradinita Micul Lord, Gradinita Vaporasul Copiilor, Gradinita Casuta Piticilor, Gradinita Karin Kids Academy, Scoala Primara Smart Kids, Gradinita Crionera, Gradinita Rosa Zangara, Gradinita Webster, Scoala si Gradinita Genesis, Scoala Gimnaziala Trei Ierarhi, Liceul Tehnologic Traian Lalescu, Liceul Phoenix, Liceul EcoProf, Liceul Tehnologic Special Regina Elisabeta, After School Fluturasul Colorat, Club de Arte Martiale Wudao, Scoala Gimnaziala Regina Maria Vintileasca – Vrancea, Scoala Gimnaziala Slobozia Bradului – Vrancea, Scoala Speciala pentru Ambliopi Bucuresti, Scoala Copil Dorit, Scoala Anastasia Popescu, Ruxandra Ballet Studio, Scoala de Dans Dance World, CONIL After School, Asociatia CONIL, Trupa Perfect Show , Trupa Dominoo, Scoala de Dans Start Dance, Attitude Ballet Studio, Scoala Primara Iepurasul Bocanila, Gradinita Nr. 160 Soarelui, Gradinita si After School Noel, Club Kiddies, Scoala de Dans Magic Steps, Liceul Tehnologic Special Nr. 3, Asociatia Sf. Stelian, Centrul de Plasament Nr. 6 Voluntari, Trupa de Teatru a Bibliotecii Metropolitane Bucuresti – Licuricii, Trupa de Dans Pasitos, Club Artist Ploiesti, Gradinita Happy Kids Ploiesti, Scoala de Dans Ido Dance.

afis conil fest

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.