Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONIL FEST – Festivalul Integrarii, success deplin si la editia a X-a!

0

CONIL FEST – Festivalul Integrarii, success deplin si la editia a X-a!

Asociatia CONIL le multumeste participantilor, sponsorilor si partenerilor!

 afis Conil Fest ed a X-a

Duminica, 25 ianuarie, s-a tras cortina salii mari a Palatului Copiilor din capitala dupa doua zile pline de evenimente dedicate iernii si Zilei Unirii!

In weeken-ul 24 – 25 ianuarie a avut loc editia a X-a a CONIL FEST  – Festivalul Integrarii, organizat de Asociatia CONIL in parteneriat cu ISMB si Primaria Sectorului 5.

Peste 40 de institutii, scoli si gradinite private si de stat, cluburi pentru copii, scoli special, au fost prezente pe scena cu mai bine de 1500 de participanti la spectacol. Copiii si adolescentii talentati au incantat audienta cu momente artistice speciale: interpretare muzicala, dansuri moderne, contemporane sau populare, balet, teatru sau demonstratii de fotbal si de gimnastica.  Intre acestia s-au numarat copiii talentati cu nevoi educationale speciale din cadrul Centrului de Performanta CONIL – trupa CONIL’s BAND, ai Scolii pentru Deficienti de Vedere Bucuresti sau ai Scolii de Deficienti de Auz “Sf. Maria”, precum si copii provenind din medii defavorizate de la Asociatia pentru secolul urmator. Astfel, CONIL Fest –  ediția a X-a s-a dovedit a fi pe deplin un Festival al Integrarii, asa cum si-a propus!

Asociatia CONIL le multumeste tuturor participantilor pentru implicare si pentru momentele de neuitat daruite pe scena urmatorilor: Victoria Dance Studio, Studio Butterfly, Scoala de dans Dance World, Gradinita si After School Blue Fairy, Gradinita Crionera, Scoala Primara Iepurasul Bocanila, Centrul Educational Charles Dickens, Studio de balet La Sylphide, Scoala pentru Deficienti de Auz Sf. Maria, Dance Studio The Music of the Body, Attitude Ballet Studio, ACS United Soccer Bucuresti, IDO Dance, Corul de copii YUPYCII, Scoala de dans MondoDance, Trupa de teatru Clopotel – coordonata de Cristina Denes, Gradinita Capsunik, Asociatia Conil, Scoala de dans Odette, Gradinitele Conil Kindergarten, After School Conil, Joe After School, Asociatia pentru secolul urmator, Trupa de dans Pasitos, Gradinita nr 160, Gradinita Tic Pitic, Scoala de dans Magic Steps, Club Kiddies, Rock School, Lara’s Dance, Clubul de canto Artist din Ploiesti, Ruxandra Ballet Studio, Scoala pentru Deficienti de Vedere, Scoala Gimnaziala nr 197, Scoala Primara Maryland, Gradinita Smiley Kindergarten, Gradinita Universul Copiilor si Scoala Gimnaziala nr 160, Scoala Gimnaziala nr 135, After School Academia Copiilor.

Multumim invitatilor speciali: actorului Leon Magdan care a prezentat un moment inedit de teatru de umbre premiat in cadrul spectacolului “Romanii au talent”, Trupei de teatru de marionete “Clopotel”, micilor artisti ai Rock School si altora.

Multumim partenerilor care ne-au sprijinit in organizarea evenimentului: ISMB si Primaria Sectorului 5!

Multumim sponsorilor care ne-au oferit suport in acordarea de produse copiilor: Tymbark, Aqua Carpatica, Biofarm, Selgros, Editura ALL, Family Care, Editura Corint, Divertiland, Editura Didactica Publishing House, Boromir, Asociatia M.A.M.E., Editura Integral, Chipita, Editura Akademos Art

Partenerii media ai evenimentului, carora le aducem de asemenea multumiri pentru sprijin, au fost: Radio Itsy Bitsy, Radio Trinitas, Click Pentru Femei, Woman2woman, Zapping Internet, Galeria Romniceanu, GradiniteBucuresti.ro, Gradinite.com, Romania Pozitiva, Televiziunea Elevilor, Go Kid.ro, Vin Si Eu.ro, Agenda Culturala Pentru Copii, Asociatia Club Sportiv United Soccer Bucuresti, Unawe Romania, Florigami, Urban Kid.ro, Trupa Clopotel.

Va asteptam cu drag la editia a XI-a a CONIL Fest pe 16-17 mai 2015 la Palatul Copiilor din Bucuresti, echipa CONIL!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.