CONIL Fest – Festivalul Integrării: Spectacol de calitate și participanți talentați

0

În acest weekend, vă invităm la CONIL Fest – Festivalul Integrării, ediția a XII-a! Spectacol de calitate și participanți talentați, în Sala mare a Palatului Național al Copiilor din București (23 – 24 ianuarie 2016)

Afis festivalul-integrarii-2016 final

Doar câteva zile ne mai despart de evenimentul artistic CONIL Fest – Festivalul Integrării 2016, ajuns la ediția a XII-a, care se va desfășura în weekend-ul 23 – 24 ianuarie în Sala mare a Palatului Național al Copiilor!

Eveniment unicat, CONIL Fest este organizat de Asociația CONIL și Asociația 3 M. Vă invităm pe toți la un spectacol complex și complet, în cadrul căruia, mai bine de o mie de copii talentați la muzică, dans, interpretare instrumentală sau teatrală vor performa pe scenă într-un maraton artistic desăvârșit!

În spiritul toleranței și a încurajării talentelor de orice fel – atât tipice, cât și cu nevoi speciale -, Festivalul Integrării și-a propus încă o dată să aducă pe scenă copii și adolescenți (de la 3 la 18 ani) între care se vor număra și reprezentanți ai școlilor speciale, care ne vor demonstra că, indiferent că este vorba despre sindrom Down, autism sau deficiență de vedere sau de auz – talentul există și trebuie promovat!
Participanții își vor încânta publicul cu momente de interpretare vocală sau instrumentală, cor, dansuri moderne și populare, balet, scenete de teatru, reprezentații sportive și de arte marțiale. Pe scenă vor urca artiști din grădinițe și școli de stat sau particulare, cluburi artistice, școli și licee muzicale, studiouri de dans și de balet din Capitală, Ploiești, Ilfov sau Vrancea.

Din foaier nu vor lipsi atelierele de creativitate sau distractive pentru copii, standurile pentru cei mici si cei mari deopotrivă. Intrarea este liberă și spectacolul de calitate, garantat!

Între participanții înscriși în programul festivalului se numără:

Studio Intermezzo, Trupa Pasitos, Attitude Ballet Studio, Școala de Balet Soleil, Studio Butterfly, Ruxandra Ballet Studio, Dance World, Școala si Gradinița Iepurașul Bocănilă, Joe Kindergarten, Magic Steps, Happy Star, Școala Primară CONIL, Kindergarten & After School CONIL, Daniela Alexandra Iancu, Blue Fairy, Ana Dance, Lara Dance, Antonia “The Greek Diamond” & Ansamblul „Asteria”, Gabriel Ghiorghe, Mihai Cosmin Săvoi, Marian Alexandru Mănăilă, Alexandra Vasile, Teodora Păcuraru, Grupul Crăișorii Pietrei Craiului Zărnești, Mohamed Abedin, Club Artist Ploiești, CONIL’s Band, Școala de Hipoacuzici București, Alexia Ana Maria Povlicoschi, Selin Ozer, IDO Dance, Sylphide Ballet School, Studio Butterfly, Rainbow Kids, Școala pentru Deficienți de Vedere Austrului București, Liceul Tehnologic Special nr. 3 București, Dance Theatre Ballet Studio, Liceul de Coregrafie “Floria Capsali” București, Ștefania Dona, Ansamblul Mlădițe Ilfovene, Laila Ismail, Trupa de papușari coord. Cristina Denes

Informatii si detalii: site www.conil.ro,
Event Page www.facebook.com/events/1680375652174674/

ORGANIZATORI:
Asociatia Conil si Asociatia 3 M

PARTENERI
Liga Universitas pentru Dezvoltarea Educatiei si a Societatii

SPONSORI:
Aqua Carpatica, Vel Pitar, Biofarm – Cavit, Tymbark, Asociatia InfoCons, Ed. Integral, Ed. Corint, Salesianer Miettex, DivertiLand, Omfal Educational, Asociatia MAME, Brenntag

PARTENERI MEDIA:
Radio Trinitas, Radio 3 NET, STV Junior, GradiniteBucuresti.ro, Calendarul Copiilor.ro, Gradinite.com, Ambio.ro, Agenda Culturala pentru Copii.ro, Revista CN Lazar.ro, Romania Pozitiva.ro, Florigami.ro, UrbanKid.ro, Asociatia ED 4 Lead, Festivaluri Romanesti.ro, Great Fashion.ro, KidSpots.ro, Clopotel.ro, Woman2Woman, LumeaLuiJunior.ro, Bucharest Cultural Events, AniDeScoala.ro, Asociatia SUPRA, MamiciLaSuperlativ.ro, WebGrow.ro,
TandemFoto.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comments are closed.