Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONIL Fest, Festivalul Integrării, Ediția a- XVI –a

0

S-a tras cortina peste cea de-a XVI-a ediție a CONIL Fest, Festivalul Integrării, un eveniment spectacol în care fiecare copil a prins aripi, desprinzându-se de temeri și zburând către o lume mai bună, a bunătății, egalității și a frumosului. S-au scris pagini frumoase și pline de emoție, s-au legat prietenii și s-a creat o punte între lumi, o punte a acceptării prin mâinile întinse de copiii tipici copiilor cu dizabilități.

Felicităm copiii participanți pentru performanțele lor, pentru lecțiile pe care fiecare le-a predat la scenă deschisă… lecția prieteniei, a acceptării și toleranței. Mulțumim tuturor instituțiilor participante,  școlilor și grădinițelor, direcțiilor de asistență socială și protecția copiilor, școlilor speciale pentru copii cu deficiențe, asociațiilor ce susțin copiii cu nevoi speciale, celor din București cât și celor ce au făcut eforturi deosebite pentru a ne fi alături, susținând cauza copiilor cu dizabilități. Salutăm și mulțumim pentru prezență instituțiilor participante din Arad, Brașov, Vrancea, Buzău, Giurgiu, Constanța, Dâmbovița și Ilfov.

Asociația CONIL a reușit, de-a lungul timpului să mobilizeze personalități marcante ale vieții publice românești, ce rezonează cu viziunea, misiunea și mesajul nostru, acela că, dincolo de orice dizabilitate, există o abilitate ce trebuie descoperită, promovată și încurajată! La această ediție ne-au fost alături Ioana Maria Moldovan, Andreea Paul, Daniela Palade Teodorescu, Alexadru Enea- director commercial Apa  NOVA,  Daniela Tontch, Laura Oprea și mulți alții.

Oameni care simt, pot și vor să clădească o lume mai bună s-au adunat laolaltă în preajma zile mondiale a Sindromului Down și alături de Asociația CONIL și Asociația 3M în parteneriat cu Primăria Municipiului București prin Proedus, au mai scris o poveste frumoasă al cărei final așteaptă să fie scris cu viitoarele noi ediții ale CONIL Fest, Festivalul Integrării.

Mulțumim sponsorului principal Apa NOVA care susține, alături de Asociația CONIL, integrarea copiilor cu cerințe educaționale speciale.

Mulțumim de asemenea și celorlalți sponsori ai evenimentului alături de care sperăm să fim și la viitoarele evenimente dedicate copiilor: Chipita Romania, Maspex, Aqua Carpatica, Adevărul Holding, Banca pentru Alimente,  Pluridet, Editura DPH, Dulciuri Kovacs, Editura Integral, Biofarm, Graphtec, Profesorul de Joacă, Cosmopharm, Aventura Park  Cernica, Musette,  Micile Emotii Mari, Divertiland Palyland , Vel Pitar, Elta 90, Dominos Pizza, Catering Sănătos, Gibril Medical, ILCA Med, A.P.M.A, Omfal Educational, Western Dream, Coffe Bike.

Mulțumim partenerilor media: Hai cu Dacia, iexplore.ro, Inside Film, VLG Film, CSA Steaua  Bucuresti , Școala de Televiziune iMediaPro, Radio Gold FM, Radio Romania Actualitati, Radio 3 Net Florian Pittis, Agerpres, www.gradinitebucuresti.ro  www.galasocietatiicivile.ro  www.gokid.ro , www.clopotel.ro, Bucharest Cultural Events, Adevărul Holding,  gratuitor.ro , vinsieu.ro, romaniapozitiva.ro si multi altii.

Nu uitați că urmează CONIL Fest, Festivalul Integrării, ediția a-XVII-a!

Pentru a înțelege mai bine conceptul CONIL privind integrarea și incluziunea copiilor cu CES, vă invităm să accesați linkul: https://www.youtube.com/watch?v=x9Dk9vd5_Zk

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.