Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONIL Fest – Festivalul Integrării / 24 – 25 ianuarie 2015

0

Vă așteptăm la CONIL Fest – Festivalul Integrării, ediția a X-a! 24 – 25 ianuarie 2015, Palatul Național al Copiilor București.

În perioada 24 – 25 ianuarie 2015, pe scena Palatului Național al Copiilor din Capitală, va avea loc ediția de iarnă 2015 a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrării! Evenimentul este organizat de Asociația CONIL, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5 București si cu ISMB.

afis conil fest

CONIL Fest – Festivalul Integrării se adresează tuturor copiilor, inclusiv celor cu nevoi speciale, scopul principal al evenimentului fiind  integrarea copiilor atipici prin implicarea lor in variate activități artistice. În buna sa tradiție, Asociația CONIL  sprijină direct și încurajează apariția copiilor talentați, fără emoții, în fața publicului.

Pe scena festivalului sunt așteptați să participe mai bine de 1500 de copii din peste 50 de instituții de învățământ din București și din țară. Evenimentul se adresează tuturor grădinițelor, școlilor și cluburilor pentru copii, din sfera particulară și de stat, care vor oferi o veritabilă paradă a talentelor ce nu cunosc granițe.

Programul bogat al festivalului include muzică, dansuri, balet, scenete de teatru, reprezentații de arte marțiale ș.a. De asemenea, nu vor lipsi din foaier atelierele distractive și creative pentru cei mici, precum și animația.

Intrarea este liberă, iar distracția și voia bună – garantate!

Organizator: Asociația CONIL

Parteneri: Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Primăria Sectorului 5

www.conil.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.