CONIL Fest – Festivalul Integrării / 24 – 25 ianuarie 2015

0

Vă așteptăm la CONIL Fest – Festivalul Integrării, ediția a X-a! 24 – 25 ianuarie 2015, Palatul Național al Copiilor București.

În perioada 24 – 25 ianuarie 2015, pe scena Palatului Național al Copiilor din Capitală, va avea loc ediția de iarnă 2015 a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrării! Evenimentul este organizat de Asociația CONIL, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5 București si cu ISMB.

afis conil fest

CONIL Fest – Festivalul Integrării se adresează tuturor copiilor, inclusiv celor cu nevoi speciale, scopul principal al evenimentului fiind  integrarea copiilor atipici prin implicarea lor in variate activități artistice. În buna sa tradiție, Asociația CONIL  sprijină direct și încurajează apariția copiilor talentați, fără emoții, în fața publicului.

Pe scena festivalului sunt așteptați să participe mai bine de 1500 de copii din peste 50 de instituții de învățământ din București și din țară. Evenimentul se adresează tuturor grădinițelor, școlilor și cluburilor pentru copii, din sfera particulară și de stat, care vor oferi o veritabilă paradă a talentelor ce nu cunosc granițe.

Programul bogat al festivalului include muzică, dansuri, balet, scenete de teatru, reprezentații de arte marțiale ș.a. De asemenea, nu vor lipsi din foaier atelierele distractive și creative pentru cei mici, precum și animația.

Intrarea este liberă, iar distracția și voia bună – garantate!

Organizator: Asociația CONIL

Parteneri: Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Primăria Sectorului 5

www.conil.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează