CONIL Fest – Festivalul Integrării / 24 – 25 ianuarie 2015

0

Vă așteptăm la CONIL Fest – Festivalul Integrării, ediția a X-a! 24 – 25 ianuarie 2015, Palatul Național al Copiilor București.

În perioada 24 – 25 ianuarie 2015, pe scena Palatului Național al Copiilor din Capitală, va avea loc ediția de iarnă 2015 a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrării! Evenimentul este organizat de Asociația CONIL, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5 București si cu ISMB.

afis conil fest

CONIL Fest – Festivalul Integrării se adresează tuturor copiilor, inclusiv celor cu nevoi speciale, scopul principal al evenimentului fiind  integrarea copiilor atipici prin implicarea lor in variate activități artistice. În buna sa tradiție, Asociația CONIL  sprijină direct și încurajează apariția copiilor talentați, fără emoții, în fața publicului.

Pe scena festivalului sunt așteptați să participe mai bine de 1500 de copii din peste 50 de instituții de învățământ din București și din țară. Evenimentul se adresează tuturor grădinițelor, școlilor și cluburilor pentru copii, din sfera particulară și de stat, care vor oferi o veritabilă paradă a talentelor ce nu cunosc granițe.

Programul bogat al festivalului include muzică, dansuri, balet, scenete de teatru, reprezentații de arte marțiale ș.a. De asemenea, nu vor lipsi din foaier atelierele distractive și creative pentru cei mici, precum și animația.

Intrarea este liberă, iar distracția și voia bună – garantate!

Organizator: Asociația CONIL

Parteneri: Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Primăria Sectorului 5

www.conil.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează