Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONIL Fest, Festivalul Integrarii / 23 – 24 ianuarie 2016

0

Intre 23 si 24 ianuarie 2016, Asociatia CONIL va invita la CONIL Fest, Festivalul Integrarii, editia a-XII-a ! Un festival complex si complet in cadrul caruia, peste 1200 de copii talentati vor performa pe scena Salii Mari a palatului National al Copiilor, intr-un maraton artistic desavarsit.

asociatia-conil

Emotiile vor atinge cote maxime atunci cand pe scena vor urca reprezentanti ai scolilor speciale care ne vor demonstra ca, indiferent ca este vorba despre sindrom Down, autism sau deficienta de vedere ori auz, talentul EXISTA si trebuie promovat si sustinut !

Pot participa copii tipici sau cu dizabilitati cu varsta cuprinsa intre 3 si 18 ani, individual sau in grup.

Declaram deschisa lista inscrierilor!

Acces gratuit pentru public incepand cu ora 8,30 . Va asteapta nenumarate surprize, tombole, concursuri interactive si o gramada de copii talentati ai caror exemplu il puteti urma!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.