Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONIL Fest 2014

0

CONIL Fest 2014, editia a IX-a, la final … Felicitari participantilor, multumiri sponsorilor si partenerilor nostri!

In weekend-ul 24 – 25 mai 2014, la Palatul National al Copiilor a avut loc editia de vara a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrarii, editia a IX-a!

afis Conilfest editia a IX-a

Peste 1500 de copii din scoli, gradinite sau cluburi artistice din Bucuresti si din tara, precum si invitati speciali, au urcat pe scena in cele doua zile de festival.

Programul bogat a inclus muzica, dansuri, balet, scenete de teatru – momente de actorie sau de marionete, gimnastica aerobica s.a. De asemenea, nu au lipsit atelierele distractive și creative pentru cei mici, animatia si demonstrațiile Fun Science cu Profesorul Traznit Spooky Iacovlev …

Mai bine de 50 de institutii de invatamant si cluburi artistice pentru copii s-au “aliniat” la startul actualei editii, aducand pe scena momente inedite sustinute de copii si tineri talentati, cu varste de la 3 la 20 de ani. Ii felicitam calduros pe toti, ca si pe profesorii si instructorii care i-au pregatit cu multa daruire pentru acest eveniment!

Desigur, la festival au participat si copii din cadrul gradinitelor si ai After School CONIL, ai Centrului de Performanta CONIL si ai Asociatiei CONIL , precum si cei de la grupa “mini” de balet de la CONIL Ballet Studio.

Felicitari tuturor participantilor si invitatilor nostri speciali, si multe multumiri partenerilor Asociatiei CONIL, sponsorilor generosi ai evenimentului, partenerilor media care ne sunt mereu alaturi!

Echipa organizatorilor, din cadrul Asociatiei CONIL, va asteapta cu drag si la viitoarea editie, de iarna, a CONIL Fest!

Organizator: Asociatia CONIL

Parteneri: Primaria Sectorului 5 Bucuresti, ISMB si Tarus Media

Sponsori:

Biofarm, Selgros Cash & Carry, Aqua Carpatica, Editura Corint, Editura DPH, Editura Humanitas, Danone, ApolloMod Distribution, Asociatia MAME, Scorilo Turism, Integral Edu, Divertiland

Parteneri media:

Radio 3 Net “Florian Pittis”, Televiziunea Elevilor, Fun Science.ro, scolisigradinite.ro,  clopotel.ro,  copilul.ro, Agenda Copiilor.ro, Gradinite.com, UrbanKid.ro, GradiniteBucuresti.ro, Romania Pozitiva.ro, ED4Lead, Vinsieu.ro, Inventeaza.ro, UNAWE in Romania,GoKid.ro, Blogunteer.ro, TeenPress.ro, Edu Romania.ro,  Florigamibonsai.ro, Teatrul Licurici al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti – Filiala “Ion Creanga”

 

Participanti:

Trupa de dans Pasitos, Scoala “Regina Maria” – Vintileasca Vrancea, Liceul Tehnologic Special “Regina Elisabeta”, Club Kiddies, Liceul Teoretic “Mitropolit Ioan Metianu” Zarnesti, Brasov, Joe Kindergarten, Dance World, Scoala Spectrum,  Clubul Copiilor Sector 6, Dance Studio “The Music of the body”, Attitude Ballet, Clubul Hinode, Gradinita Nr. 225, Gradinita Capsunik, Gradinita Rainbow, Gradinita Tic-Pitic, Unique Club, Magic Steps, Gradinita Smiley, Complexul Educational Lauder Reut, Liceul Tehnologic Special Nr. 3 pentru Hipoacuzici, Smart Kids, Gradinita & Scoala Iepurasul Bocanila, Blue Fairy, Gradinita “Sapte Ani”, Gradinita Fluturasul Colorat, Trupa IDO Dance, The Little Artist, Dance Planet, Asociatia CONIL, CONIL After School, Trupa de actorie a Centrului de Performanta CONIL, Scoala Gimnaziala din Jitia – Vrancea, Club Artist – Ploiesti, Forest Academy, Scoala deficienti de auz Sf. Maria, Ruxandra Ballet Studio, Scoala de Ambliopi Austrului, CONIL Kindergarten, Scoala Primara CONIL, CONIL Ballet Studio, Asociatia Autism Romania, Clubul Sportiv Contraatac, Scoala de Balet La Sylphide, Asociatia pentru Secolul Urmator, Trupa Start Dance, Fundatia “Oleg Danovski” Constanta

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.