Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferințele BookLand Evolution le oferă tinerilor o nouă perspectivă asupra viitorului!

0

Azi, 7 martie 2016, debutează Conferințele practice BookLand Evolution, cel mai amplu proiect cultural dedicat tinerilor din România. Tinerii cu varste intre 14-24 sunt așteptați azi sa își întâlnească idolii, de la care vor primi adevărate lecții de viață, menite să îi inspire și să le ofere o noua perspectivă asupra viitorului! Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 15:00 – 17:00, la Facultate de Marketing – ASE (Aula Magna). Intrarea este liberă!

În prima zi a Conferințelor practice, invitații speciali sunt:  Mihaela Tatu – Prezentator, producător, realizator de emisiuni TV, trainer public speaking, Cătălin Popa – Actor, speaker, Mirela Bucovicean – Antreprenor, Fondator Molecule F, Anca Ghinea – Creative&Communication Director Intuitext-Softwin.

BookLand Evolution pune la dispoziția tinerilor şi platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în varii companii din România.

Bookland Evolution este o pledoarie pentru a reuși în viață într-un mod corect și frumos, onorând valorile clasice, “nemuritoare”. Mai mult, Bookland Evolution este scena care mijlocește dialogul între generația actuală și generația viitoare de profesioniști, de oameni atât de pasionați de ceea ce realizează. Pe scurt, un eveniment care înseamnă o oportunitate pentru toți tinerii dornici să afle lucruri noi, utile pentru viitoarea carieră. –  Anca Ghinea, Creative Manager INTUITEXT

BookLand_Evolution_-_speaker__Anca_Ghinea_

Nelson Mandela spunea că ”Educația este cea mai puternică armă a unui popor!” A unui popor, a unei ființe, iar procesul de educare, de formare, ține toată viața. În jur totul este în continuă mișcare, transformare și dezvoltare. Așa că dacă vrei să fii împăcat cu tine și cu existența ta, la curent cu tot ceea ce se întâmplă, fie că vrei fie că nu, TREBUIE să te cunoști și să cunoști. Ori asta se poate întâmplă doar prin lectură. Și mai apoi practica” – Mihaela Tatu

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte 

Parteneri: BCR, Tempo, AVON, DOHLER, SIVECO România, Bicicleta PEGAS, NIKON, E-BODA.

Parteneri media: Utv, ProFM, Eva.ro, Ziare.com, Intuitext, Suntpărinte.ro, Didactic.ro, Kreatoria.ro, Edu News, BUZZ!Camp, Business Woman, Inspire, Buzz Jobs, Revista CARIERE, Getlokal.ro, Urbankid.ro, Calendar Evenimente, Orașul meu, Open Doors Marathon, IQool, In Oras, RIUF, AIESEC, ASER, Bookaholic, Bookblog, Speakers Club. 

Despre BookLand

BookLand a luat naștere în 2011 ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană națională, vizitând regulat timp de 3 ani peste 40 orase. Librăria online www.book-land.ro si Tabăra Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferințe practice pentru tineri BookLand Evolution și site-ul www.inPractica.ro îi completează abordarea social-educațională asumată.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.