Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CONFERINTA: Vor putea programele de austeritate salva Europa singure?

0

Ne face placere sa va invitam la conferinta internationala organizata de Austrian Economics Center, Viena,  CADI-Eleutheria si Centrul de Studii Europene, București:

A economisi sau a nu economisi? Vor putea programele de austeritate salva Europa singure?

Evenimentul va avea loc, sambata, 18 mai 2013, la Universitatea din Bucuresti, Str. Edgar Quinet 5-7, Sala Bibliotecii, intre orele 11:00 – 15:00.

———————————————————

Austrian Economics Center, Viena,

Centrul de Analiza si Dezvoltare Institutionala Eleutheria (CADI – Eleutheria) şi

Centrul de Studii Europene din Universitatea Bucuresti

Va invita la conferinta internationala Free Market Road Show 2013:

  

A economisi sau a nu economisi? Vor putea programele de austeritate salva Europa singure?

 

Evenimentul va avea loc, sambata, 18 mai 2013, la Universitatea din Bucuresti, Str. Edgar Quinet 5-7, Sala Bibliotecii, intre orele 11:00 – 15:00.

RSVP: office@cadi.ro  

Telefon: 021.316.0252

 

PROGRAMUL CONFERINTEI

A economisi sau a nu economisi? Vor putea programele de austeritate salva Europa singure?

18 mai 2013, Bucuresti

Universitatea Bucuresti, Str. Edgar Quinet 5-7, Sala Bibliotecii

11:00 Inregistrarea participantilor, Welcome Coffee

11:30 -13:00  Sesiunea 1:

Dereglementare vs Reglementare. Ce readuce o economie pe calea cea buna?

Moderator: Horia Paul Terpe –  CADI – Eleutheria

Prelegere: Mark Klugmann – LEAP Zones / LEAP Cities

Panel:

Gia Jandieri – Vice-President, New Economic School, Georgia

Lorenzo Montanari – Americans for Tax Reform

Valentin Ionescu – Presedintele Institutului Ordoliberal

13:00 Pauza de cafea

13:15– 15:00 Sesiunea 2:

Asistenta sociala vs Oportunitati. Cum poate fi rezolvat somajul in randul tinerilor: prin mai multa interventie a statului sau prin mai multa libertate?

Moderator: Miroslav Tascu-Stavre – Centrul pentru Studii Europene Bucuresti

Prelegere: Chris Butler – Americans for Tax Reform

Panel:

Krassen Stanchev – Consultant superior si consilier regional in Asia centrala pentru Pragma Corp., Presedinte al Consiliului Director, Fondator si prim Director Executiv la Institute for Market Economics, Sofia

Dan Mitchell – Cato Institute

John Kartch – Director de Comunicare, Americans for Tax Reform

 

cadi free market

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.