Conferinta Urban Concept / Bucuresti 3 martie 2011

0

Participă *GRATUIT la Urban Concept în Bucureşti, pe 3 martie!

Agenţia OSC organizează pe 3 martie 2011, cea de-a IX-a ediţie a Conferinţei Urban Concept – dezvoltare urbană modernă în România. Evenimentul va avea loc în Bucureşti, la Hotel Ibis Palatul Parlamentului.

Agenţia OSC facilitează accesul la informaţie şi resurse în domeniul urbanistic, prin organizarea unui program naţional de comunicare şi informare în acest domeniu. Programul Urban Concept, iniţiat în anul 2005, creează o platformă interactivă de comunicare între specialiştii implicaţi în dezvoltarea urbană din ţară.

Sursa: eurourbanism.ro

Ediţiile precedente ale Conferinţei Naţionale Urban Concept au reunit peste 170 de persoane, arhitecţi şefi de municipii şi consilii judeţene, preşedinţi de comisii de urbanism, arhitecţi privaţi, preşedinţi de asociaţii profesionale şi patronale din urbanism, construcţii şi dezvoltare urbană, reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, reprezentanţi de companii implicate în dezvoltarea urbană modernă în ţară.

Evenimentul este organizat cu suportul Asociaţiei Arhitecţilor Şefi de Judeţe din România, a Biroului teritorial RUR Nord-Est şi a Uniunii Arhitecţilor din România – filiala Iaşi.

În cadrul conferinţei se vor aborda subiecte legate de Dezvoltarea Spaţială Durabilă şi de Patrimoniu, teme de actualitate pentru urbanismul românesc, aspecte legate de legislaţia din domeniu, noutăţi, proiecte, exemple de bună practică.

*Pentru membrii Registrului Urbaniştilor din România, participarea la eveniment este GRATUITA

Detalii despre programul conferinţei pe eurourbanism.ro

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează