Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinţa TOT Challenge

0

Atunci când alegem un drum profesional, e nevoie să răspundem la trei întrebări: Ce-mi place să fac? La ce mă pricep? Ce se cere pe piața muncii? În acest sens, Conferinţa TOT Challenge vine în ajutorul participanților pentru a-și răspunde la întrebarea „Ce se cere pe piața muncii?”, înțelegând cum arată piața de training şi formându-şi o idee cât mai clară despre această carieră.

Nu vrei să ratezi o astfel de oportunitate, aşa că te aşteptăm să te înscrii aici. 

TOT Challenge este un proiect național marca ASPSE, creat pe o structură „Train of Trainers”, reprezentând o oportunitate perfectă pentru persoanele care activează în training sau sunt la început de drum. Astfel, acest proiect se adresează în primul rând tinerilor ce doresc să îşi lărgească orizonturile în domeniu, dar şi persoanelor care vor să învețe anumite skill-uri, pe care mai apoi să le aplice în diferitele domenii în care acestea activează.

Conferinţa TOT Challenge se va desfăşura în data de 3 decembrie 2017, începând cu orele 9:30 în cadrul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti (Str. Panduri nr. 90, sector 5, București).

Preţul biletului este de 50 lei, însă studenţii beneficiază de o reducere de 50%, astfel încât aceştia vor plăti doar 25 lei.

Nu rata evenimentul şi înscrie-te aici: https://goo.gl/forms/1z0uOnh51IyZChMt1

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.