Conferinta “Te iubesc! – Cum construim o relatie de lunga durata”

0

Conferinta “Te iubesc! – Cum construim o relatie de lunga durata”, despre relatia de cuplu, cu accent pe onestitate, integritate si intimitate autentica.

 bannere-1200x600-te-iubesc-sept-2014-facebook

Cand? Joi 18 septembrie 2014, intre orele 19:00 – 21:00
Speaker? CLAUS KOSTKA – Psihoterapeut german, care sustine in Romania seminarii de Constelatia Familiei si Respiratia Sufletului
Cost? 50 ron (gratuit pentru Membrii Centrului)
Participare numai pe baza de inscriere prealabila: http://bit.ly/1tj0bW5

Centrul Seeds for Happinessa a lansat in 2013 seria de conferinte „TE IUBESC!” – la care sunteti invitati sa aflati mai multe despre relatia de cuplu, cu accent pe onestitate, integritate si intimitate autentica.

Desi toata lumea pare ca isi doreste o relatie de lunga durata, foarte multi se despart. In lume, exista din ce in ce mai multi care locuiesc singuri. Multi dintre cei care se casatoresc, sunt convinsi ca vor fi inselati.

Asadar, ce este de facut? Putem avea relatii de lunga durata? Poate ca paradigma societatii moderne se schimba, iar cei care doresc o relatie de lunga durata, sunt doar niste naivi, de moda veche. Poate ca oamenii trebuie sa traiasca liberi, sa-si urmeze pasiunile, fara sa fie nevoiti sa se angajeze intr-o relatie de lunga durata. Poate ca avem nevoie sa fim si noi in ton cu vremurile acestea indraznete.

Claus Kostka va invita la evaluarea noilor tendinte in materia de relatii, spunand: “Eu am alta parere. Cred ca lumea are nevoie mai mult ca niciodata, de relatii in care primeaza angajamentul. Copiii nostri au nevoie de asta, planeta intreaga are nevoie de asta.”

CLAUS KOSTKA este un terapeut cu 30 ani de experienţă în lucru cu diverse metode precum psihoterapia corporală, lucrul cu constelații sistemice (constelații familiale), terapia de familie, consiliere pentru cupluri și terapia prin artă. Născut în 1955 în Germania, Claus este căsătorit şi tată a 4 copii.

Licenţiat în Germania ca psihoterapeut (Heilpraktiker), este recunoscut de ‘Federația Română de Psihotherapie’ ca psihotherapeut și formator, și de către ‘German Association for Systemic Constellations’ ca facilitator de constelații. Conduce propriile seminarii și oferă sesiuni individuale de terapie și consiliere în Germania, Canada, Franța, Anglia și România.

Date de contact pentru inscrierea la eveniment: www.seedsforhappiness.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează